Η μεγάλη επιστροφή της Madonna

Από τις αρχές του μήνα ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ, κάτι που ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της, Guy O’ seary, μέσω Twitter. Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν πως η Madonna θα συνεργαστεί με μεγάλους DJs, όπως ο David Guetta και ο Jim Steinman, καθώς κι ότι θα τραγουδήσει ένα ντουέτο με τον σύζυγό της αδερφής της, Joe Henry.

Δεδομένης της »πληθώρας» τραγουδιών που θέλει να ετοιμάσει η βασίλισσα της pop, το νέο της άλμπουμ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί -ώστε να κυκλοφορήσει- μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους. Mέχρι σήμερα πάντως, έχει πουλήσει 180 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της 28χρονης πορείας της…

Δείτε το τρέιλερ για το νέο άλμπουμ:

Η επιστροφή της όμως, δεν περιλαμβάνει μόνο το άλμπουμ, αλλά και μια ταινία. Μέχρι το τέλος του χρόνου πρόκειται να βγει στις αίθουσες η ταινία »W.E.» -πρόκειται για την ιστορία αγάπης του βασιλιά Edward VIII με την αμερικανίδα Wallis Simpson- που σκηνοθέτησε η ίδια! 

Μάλιστα, η ταινία αυτή θα προβληθεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας, που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, εκτός συναγωνισμού όμως! 

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο TLIFE