Η Μακρυπούλια… χόρεψε με τη Μανωλίδου

Βίντεο: Η εμφάνιση της Ζέτας στο Dancing with the Stars Daily

Όταν η μία βλέπει τις τηλεθεάσεις της Nielsen… χορεύει από τη χαρά της, ενώ η άλλη, καθώς αντικρίζει το ραβασάκι με τις τηλεθεάσεις χορεύουν… τα νεύρα της.

Ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει… περίπατο η Ευγενία Μανωλίδου δίνει σκληρή μάχη καθημερινά απέναντι στη σαρωτική πορεία των «Μυστικών της Εδέμ». Κι ενώ μάλιστα, κάποιες φήμες ήθελαν τις δύο παρουσιάστριες να είναι σε κόντρα, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές επαγγελματικές σχέσεις. Σήμερα μάλιστα, το απέδειξαν εμπράκτως αφού …χόρεψαν παρεούλα σε ένα γαϊτανάκι ερωτήσεων και απαντήσεων.

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια του talent show φιλοξενήθηκε μέσω link στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή το λανσάρισμα στην αγορά T-shirt με στάμπες από το Dancing. Αφού μίλησαν για τα μπλουζάκια, η Ευγενία ρώτησε τη Ζέτα για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. «Θα ολοκληρώσω τις παραστάσεις μου στο θέατρο και μόλις τελειώσει το Dancing θα κάνω διακοπές. Τώρα έχω αρχίσει σιγά-σιγά να κάνω τα πλάνα της επόμενης χρονιάς», δήλωσε η παρουσιάστρια.

«Ζέτα επωφελούμαι από αυτή τη σύνδεση για να σε προσκαλέσω κάποια στιγμή και στο Daily όταν έχεις λίγο χρόνο», είπε στο τέλος της σύνδεσης η Ευγενία και η ηθοποιός την διαβεβαίωσε πως θα το κάνει.

Γρηγόρης Μελάς

Δείτε το βίντεο: