«Η Κορομηλά δε μπόρεσε να αποβάλει το μικρόβιο της παρουσιάστριας»

Αυτή ήταν μόνο μία από τις ατάκες που ακούστηκαν σήμερα στο πλατό της Ελένης για το J2US...

Όλες οι εκπομπές σήμερα συζήτησαν την πρεμιέρα του J2US και μάλιστα είχαν πολλά να πουν και πολλά να κρίνουν οι ίδιοι, τόσο για τα προβλήματα του σόου όσο και για τις ισορροπίες μεταξύ των προσώπων…

Όταν  η κουβέντα στο τραπέζι της Ελένης έφτασε και στην κριτική επιτροπή, το λόγο πήρε πρώτη η Ελένη: «Ο Θεοφάνους ήταν αριστούργημα, τι καλά που τον κλείσαν και ήταν και πολύ όμορφος, δεν ξέρω άλλαξε κάτι στο μαλλί; Ήταν χαρά μου που τον έβλεπα χτες στο πρόγραμμα. Θα έλειπε πάρα πολύ πιστεύω αν δεν ήταν εκεί» είπε παρουσιάστρια και τον υπόλοιπο σχολιασμό ανέλαβε σχεδόν αποκλειστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος δε μάσησε τα λόγια του….

«Έχω την εντύπωση ότι ευτυχώς που ήταν ο Θεοφάνους γιατι ήταν νομίζω ο μόνος που κατάλαβε το ρόλο που έχει σε αυτή την κριτική επιτροπή. Κατάλαβε ακριβώς τι πρέπει να πει και ακριβώς πως πρέπει να βαθμολογήσει. Έλεγα αυτά που έπρεπε να ακουστούν , με ευγένεια και πολύ σωστά. Από εκεί και πέρα.

Ο κύριος Αρβανίτης νομίζω ότι το πήγε λίγο στο όριο με την πλάκα, τις ατάκες, το χιούμορ. Ευχάριστη νότα. Και η κυρία Κορομηλά, νομίζω ότι δε μπόρεσε να αποβάλει το μικρόβιοτ ης παρουσιάστριας. Θεωρώ ότι δεν κατάλαβε ότι ήταν σε μία κριτική επιτροπή, νομίζω ότι μίλαγε πολύ πολύ περισσότερο από ότι επιβάλλει ή επιτρέπει μία κριτική επιτροπή για το συγκεκριμένο κομμάτι που είσαι εκεί.

Το βρήκα υπερβολικό όλο αυττό το μιλάω μιλάω, σε ξέρω, παρέα, φίλοι, σε ανέδειξα, ήρθε από εμένα, βγήκε από εμένα, σε σημείο που ένιωθα ότι η Ζέτα αισθανόταν κάπως άβολα. Δεν είναι εύκολο να είσαι παρουσιάστρια επί χρόνια, πρώτης γραμμής, πολύ πετυχημένη και μετά να σου ανατεθεί ο ρόλος μιας επιτροπής και να μπορέσεις να μπεις σε αυτό το πλαίσιο γρήγορα.Πιστεύω ότι επειδή ήταν η πρώτη φορά, θα το βρούνε.»

Δείτε όσα ακούστηκαν για την κριτική επιτροπή: