Η Κωνσταντίνα Κλαψινού καθάρισε με μαντηλάκι τα χέρια της στο διάλειμμα επειδή την χαιρέτησαν στην εκπομπή!

«Γιατί το κάνεις αυτό; Τι βίτσιο είναι αυτό;», αναρωτήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής.

Καλεσμένη στο πλατό του «Mega με μία» ήταν η Κωνσταντίνα Κλαψινού, η οποία αναφέρθηκε στην εμμονή που έχει με την καθαριότητα. Η συζήτηση, βέβαια, ξεκίνησε όταν ο Μάρκος Σεφερλής την “κάρφωσε” στον αέρα και είπε πως όταν πήγαν σε διαφημίσεις, η ηθοποιός έσπευσε να καθαρίσει τα χέρια της.

«Με το που κάναμε διαφημιστικό διάλειμμα έφυγες και πήγες να πλύνεις τα χέρια σου με dettol. Τι είναι αυτό το πράγμα; Τι αρρώστια είναι αυτή και με την χλωρίνη; Φοβάσαι τα μικρόβια; Η αλήθεια είναι ότι σε χαιρέτησαν τόσοι άνθρωποι εδώ, σε φίλησαν άλλοι τόσοι. Μαντιλάκι απλό; Γιατί το κάνεις αυτό; Τι βίτσιο είναι αυτό;», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού απάντησε: «Μαντιλάκι ήταν. Εντάξει, πιάνουμε τόσα πράγματα. Δεν είναι σε τέτοιο βαθμό, όσο το παρουσιάζεις. Την εμμονή με την καθαριότητα την απέκτησα με τα γυρίσματα. Γιατί κάναμε γυρίσματα σε διάφορα μέρη, πλατό και κάποια στιγμή νιώθεις ότι θέλεις λίγο να καθαρίσεις τα χέρια».

Όσον αφορά τους άντρες, είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο άλλος να είναι καθαρός. Μ' αρέσει πάρα πολύ στον άντρα αυτό. Θα μπορούσε δηλαδή να με τραβήξει πολύ. Μου αρέσει να είναι καθαρός και μέσα και έξω».

https://www.youtube.com/embed/Al6AsdVArBo