Η Κλέλια Πανταζή στην κορυφή του DWTS 4!

Κέρδισε την ασυλία για το επόμενο live - Δεν αποχώρησε κανείς - Δείτε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της βραδιάς
Κανείς δεν αποχώρησε από το 10ο live του DWTS 4 και αυτό ήταν το δώρο – έκπληξη που ανακοίνωσε η Δούκισσα Νομικού στους παίκτες στην έναρξη της βραδιάς. Ωστόσο, μπορεί να μην είχαμε αποχώρηση, αλλά είχαμε ασυλία. Το ζευγάρι που ψηφίστηκε περισσότερο από την επιτροπή και το κοινό ήταν η Κλέλια Πανταζή και ο παρτενέρ της. Έτσι, η Ολυμπιονίκης μας δεν θα μπει σε διαδικασία αποχώρησης την επόμενη εβδομάδα.

Ο πίνακας με τη συνολική βαθμολογία των κριτών διαμορφώθηκε ως εξής:

Νωρίτερα…

23:45 Η δεύτερη ομαδική χορογραφία με την Κλέλια Πανταζή, τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ησαΐα Ματιάμπα προκαλεί ενθουσιασμό στους κριτές! Μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν και τους χαρίζουν 37 βαθμούς! Ο Γιάννης Λάτσιος δίνει το πρώτο δεκάρι της σεζόν!

23:25 Η πρώτη ομαδική χορογραφία για απόψε. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Κατερίνα Στικούδη και ο Λάκης Γαβαλάς χορεύουν μαζί και προσθέτουν στη βαθμολογία τους από 34 βαθμούς!

23:00 Η Νικολέττα Καρρά με μια guest εμφάνιση στη σκηνή του DWTS 4 αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και δέχεται πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο για τον επόμενο κύκλο του show.


 

22:48 Η Κλέλια Πανταζή ολοκληρώνει το πρώτο μέρος του αποψινού διαγωνισμού με μία εξαιρετική εμφάνιση που της χαρίζει 36 βαθμούς!22:30
Ώρα για τον Ησαΐα Ματιάμπα να ανέβει στη σκηνή και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η κριτική επιτροπή του αφήνει δώρο 35 βαθμούς.

22:18 Ο Μιχάλης Μουρούτσος κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση που όμως έχει το πιο άδοξο τέλος. το ζευγάρι καταλήγει με μια τρομακτική τούμπα στο πάτωμα! Ωστόσο, οι κριτές παραβλέπουν την ατυχία αυτή και δίνουν 35 βαθμούς.

22:05 Η Μαίρη Συνατσάκη παθαίνει «σεντόνι» κατά τη διάρκεια της χορογραφίας της, χάνει τα βήματά της και στο τέλος «χτυπάει το κεφάλι» της. Οι κριτές την αντιμετωπίζουν με επιείκια και την βαθμολογούν με 28 βαθμούς.

21:50 Η Κατερίνα Στικούδη πραγματοποιεί την καλύτερή της εμφάνιση μέχρι τώρα, ενθουσιάζει το κοινό και η επιτροπή την στέλνει στην κορυφή με τέσσερα εννιάρια και 36 βαθμούς!

21:36 Ο Λάκης Γαβαλάς ανοίγει απόψε το διαγωνισμό ως σαμουράι! Οι κριτές του δίνουν 26 βαθμούς.

21:26 Η μουσική της αποχώρησης αρχίζει να παίζει και τα ζευγάρια παγώνουν. Η Δούκισσα ανατρέπει τα δεδομένα ανακοινώνοντας ότι απόψε δεν θα αποχωρήσει κανείς!

21:23 Η Δούκισσα υπενθυμίζει ότι το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία απόψε θα πάρει ασυλία. Δηλαδή, στο επόμενο live θα εξαιρεθεί από τη διαδικασία της αποχώρησης

21:18 Το 10ο live του DWTS IV ξεκίνησε! Η …ασημένια Δούκισσα Νομικού υποδέχτηκε για τελευταία φορά φέτος κοινό και τηλεθεατές στη σκηνή του show!

Επιμέλεια: Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε όλα τα νέα για το DWTS εδώ!