Η Κατερίνα Καραβάτου στο Join Us

Τι θα δούμε το σαββατοκύριακο;

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Κατερίνα Καραβάτου, που μιλάει για το μωρό που περιμένει και εξηγεί γιατί ο Κρατερός είναι ο σταρ της εκπομπής.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Δημήτρη Κοργιαλά, που μιλάει για τα «κουτσομπολιά» που άκουσε για τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη και τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Επίσης αποκαλύπτει γιατί έπεσε σε κατάθλιψη αλλά και ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια απολαυστική κρέμα από σιμιγδάλι με άρωμα βανίλια-λεμόνι.

Η Βάλια Νούσια δείχνει πως να οργανώσουμε την κουζίνα μας έτσι ώστε να αποφύγουμε την ακαταστασία.

Μαθαίνουμε πράγματα για την καριέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην Τουρκία και την βλέπουμε να τραγουδάει στα τούρκικα τα γνωστά αγαπημένα μας τραγούδια.

Αναρωτιόμαστε αν ο Leonardo DiCaprio θα πάρει φέτος το Όσκαρ και κάνουμε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, για να δοκιμάσουμε τέλειες ιταλικές γεύσεις.

Φτιάχνουμε το εντυπωσιακό σινιόν της Τζένιφερ Λόρενς με τη βοήθεια του hairstylist, Χρήστου Καλλανιώτη.

Βλέπουμε νυφικά και κοστούμια στην πασαρέλα, φορεμένα από 40 Έλληνες celebrities.

Την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου ο Κώστας Βουτσάς με την μέλλουσα σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, κάθονται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάνε για τον γάμο τους και το παιδί που περιμένουν. Ο Κώστας Βουτσάς εξηγεί γιατί το παιδί του θα «γεράσει» μαζί του και γιατί ένας 84χρονος ξέρει πολλά περισσότερα απ’ όλους.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Σταύρο Ζαλμά για τα σήριαλ που τον καθιέρωσαν, εξηγεί γιατί μένει στο ιστιοπλοϊκό του σκάφος και γιατί ένιωθε δυστυχισμένος όταν δούλευε στην Εθνική Τράπεζα.

Η Άννα Πρέλεβιτς δίνει συμβουλές για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα αλλά και ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Μαθαίνουμε τι είναι τα νήματα στην αισθητική ιατρική και τολμάμε να τα εφαρμόσουμε.

Η life Coach, Νάνσυ Μαλλέρου, μας δείχνει μια άσκηση που βελτιώνει την ψυχολογία μας.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ψωμάκια με αρωματικά και η Εμμανουέλα Κόκκαλη μαγειρεύει υγιεινό φακόρυζο με λαχανικά.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μας γνωρίζει τον σκύλο του, τον Άραμις.

Πηγαίνουμε στα backstage του fashion show του Νίκου Αποστολόπουλου και έπειτα στη «Γη» στη Γλυφάδα για να δοκιμάσουμε vegan κουζίνα.

Για το τέλος, πηγαίνουμε σινεμά σε δύο ταινίες.