Η Κατερίνα Καινούργιου στο «Βράδυ»!

Την Τετάρτη 4 Μαϊου στον Alpha.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Την Τετάρτη 4 Μαΐου, η Μαρία Κωνσταντάκη έρχεται στην εκπομπή και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα επαγγελματικά και την προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τα προσωπικά της, εξηγεί πώς θέλει τον άνδρα, ενώ ο Πέτρος της κάνει «προξενιό»! Ακόμα, τη ρωτά για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα αλλά και για όσα γράφονται για την εκπομπή της.

Ο Κώστας Μαρτάκης συναντά τον Πέτρο Κωστόπουλο και του αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα «Καλημερούδια». Οι δυο τους παίζουν μπάσκετ και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους χτυπάει κόκκινο.

Η Ξένια Γκάλη, που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα επισκέπτεται τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η διεθνούς φήμης DJ, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, εξηγεί πώς κατάφερε να βρεθεί σε μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής και να συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα της αμερικάνικης μουσικής σκηνής. Στη διάρκεια της κουβέντας με τον Πέτρο, ο «Αγάπη μόνο» (Τάσος Ποτσέπης) εισβάλει στο πλατό και τη φλερτάρει…

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.