Η «καυστική» απάντηση του Όλα Παίζουν στον Γιώργο Παπαδάκη

Καινούργιου: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι υπονόησαν ότι αυτός ο καβγάς ήταν στημένος»

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Δεν ταιριάζετε σου λέω» του Παντελή Παντελίδη σχολίασαν στην εκπομπή «Όλα παίζουν» την «επόμενη μέρα» του επεισοδίου μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Μπέτυ Μαγγίρα είπε αρχικά: «Κατερίνα, να το γράψουμε. Πέμπτη 26 Μαρτίου είπε ο Παπαδάκης ότι… Γιατί μέχρι Ιούνιο μπορεί να δούμε να αλλάζει αυτό».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Κατερίνα Καινούργιου και είπε με… νόημα: «Εγώ κατάλαβα ότι δεν θα ξαναπάει εφ' όρου ζωής. Εγώ είμαι μαζί με τον κ. Παπαδάκη, πάρα πολύ ωραία τα είπε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι υπονόησαν ότι αυτός ο καβγάς ήταν στημένος. Κύριε Παπαδάκη εύγε, εγώ είμαι μαζί σας, βγάζω την ουρά μου απ' έξω. Εγώ δεν υπονόησα τίποτα χθες».

Ο Γιώργος Λιανός επίσης σχολίασε από την πλευρά του: «Εμένα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα τα βρήκανε. Εγώ πάντως είμαι αντίθετος σε αυτά που λέει ο κ. Παπαδάκης. Εγώ πιστεύω ότι ταιριάζουν. Βγάζουν μια original αντιπαράθεση. Είναι αυτό που λέει ο Παπαδάκης. Ότι λέει πράγματα ο Άδωνις για να τσιμπήσει και αυτός τσιμπάει. Πως είναι ρε παιδί μου δύο άνθρωποι που δεν μπορούν να είναι στον ίδιο χώρο, θα αρπαχτούν στάνταρ, αλλά θα προσφέρουν και θέαμα».