Η «γκάφα» με το μωρό στο «American Sniper»

Η ταινία είναι υποψήφια για έξι Όσκαρ και έχει κάνει εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική.

Κι όμως ο Clint Eastwood, σκηνοθέτης της ταινίας, έχει δεχτεί έντονη κριτική για το γεγονός πως αντι για πραγματικά μωρά, χρησιμοποίησε κούκλες σε τουλάχιστον δύο σκηνές της ταινίας. Όσο κι αν προσπάθησαν οι ηθοποιοί Bradley Cooper και Sienna Miller να τις κάνουν να φανούν σαν πραγματικές, η εικόνα τους πρόδωσε.

Τα βίντεο και τα ειρωνικά σχόλια άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, όπως και οι κριτικές που επεσήμαιναν πως αυτό χάλασε όλη τη σκηνή, μιας και ήταν οφθαλμοφανές και όχι κάτι που θα περνούσε απαρατήρητο.

Ο σεναριογράφος της ταινίας «Ελεύθερος Σκοπευτής», όπως είναι ο ελληνικός της τίτλος έδωσε την απάντηση σε όσους αναρωτιούνταν πως έκαναν τέτοια επιλογή. Αν και από ότι φαίνεται δεν ήταν ακριβώς επιλογή καθώς το πρώτο μωρό αρρώστησε και το δευτερο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οπότε ο σκηνοθέτης πήρε την απόφαση…«φέρτε μου την κούκλα!»

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως ο Bradley Cooper προσπαθεί να κουνήσει το χεράκι της κούκλας προκειμένου να δείξει λιγάκι ζωντανή… Καημένε Bladley, πόσο αμήχανο!