Η ερώτηση που προκάλεσε εκνευρισμό στον Νίκο Μουτσινά!

«Δεν είναι καθόλου ευγενικό αυτό που ρωτάς».

Τον εκνευρισμό του Νίκου Μουτσινά προκάλεσε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το σίριαλ «Τρίχες». Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε επίσης για το αν θα κάνει εκπομπή με την Ζέτα Μακρυπούλια, για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και για το γεγονός ότι φέτος δεν έκανε κάτι.

«Ένα δύσκολο σίριαλ; Γιατί; Εμείς περάσαμε τέλεια. Θες να πω την άποψή μου για σένα; Για αυτά που λες ή για το σίριαλ; Γιατί για σένα θα ήθελα να πω αρχικά. Δεν είναι ωραίο αυτό που λες τώρα, εγώ στεναχωρήθηκα. Δεν είναι καθόλου ευγενικό έτσι κι αλλιώς αυτό που ρωτάς, αλλά αφού το ρώτησες, να σου απαντήσω. Δεν είναι δική μου ευθύνη το σίριαλ. Εγώ προσωπικά πέρασα πάρα πολύ ωραία στη συνεργασία. Τα οικονομικά θέματα τα έχουν όλα τα σίριαλ απ’ ότι καταλαβαίνω φέτος», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ερωτηθείς για δημοσιεύματα που τον θέλουν να κάνει εκπομπή μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, απάντησε: «Που; Τι ώρα; Όχι, εγώ δεν το είδα. Εγώ θα την κάνω. Ναι ρε, στάνταρ θα κάνω, αύριο. Παιδιά, είστε τρελά. Κάτι διαβάζετε, κάτι λέτε μεταξύ σας και λέτε “κάτσε να το ρωτήσουμε αυτό να δούμε αντιδράσεις”. Δεν ξέρω τίποτα».

Σε ενδεχόμενη πρόταση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για μια νέα μεταξύ τους συνεργασία, είπε: «Ανάλογα με το κόνσεπτ. Ναι, δεν έχω θέμα, αλήθεια. Τον εκτιμώ σαν παρουσιαστή, δεν έχω πει ποτέ κάτι άλλο, έχω πει; Απλά είναι ολόμουρλος. Κι εγώ είμαι ολόμουρλος».

Καταλήγοντας ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην πρωινή ζώνη και τόνισε ότι δεν μετάνιωσε που δεν έκανε κάτι τηλεοπτικό φέτος: «Δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να κλείνω ζώνες. Δεν μετάνιωσα, ήταν απόφασή μου να μην κάνω φέτος τίποτα. Δεν ήθελα, αλήθεια. Και πιο πολύ δεν ήθελα για τον κόσμο, για να μην κουραστεί ο κόσμος. Ήθελα να τον προλάβω λίγο πριν κουραστεί. Εύχομαι να κατάφερα κάτι τέτοιο».