Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»;

Η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 21:00 ξεκινάει, για 11η χρονιά, τον νέο κύκλο αφιερωμάτων της. Με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανεβασμένη διάθεση και ζεστή ατμόσφαιρα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, θα συναντηθούν μελωδικά για να τραγουδήσουν παρέα.

Η πρώτη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον Μάριο Φραγκούλη. Ο δημοφιλής τενόρος ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια μεγάλων συνθετών (Βασίλη Τσιτσάνη, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα), συμπράττει καλλιτεχνικά με τον Κώστα Χατζή, τον Γιώργο Κατσαρό και τον Στέφανο Κορκολή και μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές. Μαζί τους, οι ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, Γιώργος Περρής,  Αθηνά Ανδρεάδη, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Σοφία Μανουσάκη, Αλέξανδρος Μπελές, Βασίλης Κούρτης. Την παρέα συμπληρώνουν οι: Ροζίτα Σώκου,  Αλέξης Κωστάλας, Ταμίλα Κουλίεβα, Βάσω Βουγιούκα, Ράνια Κωστάκη  και Μαρία Κορινθίου.

Ακόμα, ο Μάριος Φραγκούλης μπαίνει στο χορό παρέα με χορευτές από την Κάσο και τραγουδάει με τα παιδιά της νεανικής  χορωδίας του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το πρόβλημα της υγείας του

Πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Ποιες εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου σημείωσαν τα υψηλότερα νούμερα;

Σπύρος Παπαδόπουλος για την ΕΡΤ: Σε κανέναν δεν άρεσε ο τρόπος, αλλά είχε παραγίνει το κακό
 
Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου: «Μου είπαν οι γιατροί έχεις καρκίνο και αύριο θα…»

«Του έδωσα 15.000 για να μου τα φέρει σε δυο ώρες κι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια»