Η ενόχληση του Θανάση Ευθυμιάδη με τα σχόλια της ψυχολόγου

Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής.

«Οι γυναίκες στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν τόσους πολλούς ενδοιασμούς, δηλαδή στο να πάρουν τον άνδρα μιας φίλης τους. Εάν και οι άνδρες πέσουμε σε αυτή τη λούμπα και δεν κρατήσουμε αυτό το κοίταγμα στα μάτια που μας έχει μείνει, το χάσαμε το παιχνίδι, μας εξαφανίζουν. Επιστημονικά είναι αποδεδειγμένο ότι χρειάζονται μόνο 18 άνδρες για να γονιμοποιήσουν όλες τις γυναίκες του πλανήτη. Οπότε κρατάνε τους 18 και τους υπόλοιπους τους στέλνουν σε άλλο πλανήτη» σχολίασε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα. Ο ηθοποιό βρέθηκε εκεί μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Γιώργο Γαλίτη για να μιλήσουν για τη φιλία. 

Όταν στη συνέχεια όμως το λόγο πήρε η κυρία Μανουρά, ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, αλλά οι ατάκες της ενόχλησαν τον ηθοποιό…

«Τι στατιστικές είναι αυτές και που της βρήκε, ειλικρινά απορώ.»

«18 άνδρες χρειάζονται μιλάω από πλευράς σπερματοζωαρίων για να γονιμοποιήσουν τα ωάρια, για να γονιμοποιήσουν όλες τις γυναίκες του πλανήτη, με τεχνικά μέσα.» εξήγησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Δεν διαφωνώ, απλά λέω γιατί μπήκατε σε αυτή τη διαδικασία να βρείτε αυτή την έρενα.»

«Λες να το έψαξα;»

«Πάντως μόνο του δεν θα ήρθε.»

«Το άκουσα κάπου και το λέω.»

«Τέλοσπάντων!»

«Τι σε ενοχλεί; Ότι μπορεί να πάει μαζί σου ένας από τους δεκαοχτώ; Επιστημονικά θα γίνει η γονιμοποίηση, δεν θα γίνει με επαφή.»