Η ενόχληση της Βίκυς Σταυροπούλου για την sexy φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα προκάλεσε χαμό στο Πρωινό!

Γιώργος Λιάγκας: «Η Στικούδη κάνει καριέρα με το κορμί της, όχι με τη φωνή της»!

Μια hot φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, σχολιάστηκε πολύ και παντού, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Για παράδειγμα, στο Πρωινό είπαν τα εξής: 

Για το θέμα ρωτήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου. Η ηθοποιός, μέσα από την απάντησή της, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη συγκεκριμένη κίνηση της κόρης της: «Τα παθαίνουν τα παιδιά αυτά, σε αυτές τις ηλικίες και πιστεύω ότι και αυτή θα διαπιστώσει γρήγορα ότι δεν είναι κάτι το οποίο γίνεται με τέτοια ευκολία. Αλλά όταν ο πρωταγωνιστής είναι ένα παιδί 22 ετών, που αυτή η γενιά ζει με τα facebook και τα instagram, νομίζω πρέπει να δίνουμε ένα συγχωροχάρτι. Μπορεί ο καθείς να γράψει το μακρύ του και το κοντό του, κουβαλώντας τα δικά του θέματα, γι' αυτό χρειάζεται μια τεράστια προστασία. Πιστεύω ότιι και η Δανάη θα το αντιληφθεί και αυτό και θα περάσει την τρέλα της νιότης και την αθωότητα που ενδεχομένως φέρει αυτή η ηλικία και στην πορεία θα καταλάβει ότι θα πρέπει να θωρακιστεί».

Στο Πρωινό η ομάδα διχάστηκε, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να διαφωνούν έντονα για το αν έπρεπε η Δανάη Μπάρκα να ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία ή όχι. «Είναι μια φωτογραφία με σεξουαλικό υποννοούμενο!» και όταν έγινε σύγκριση με την Κατερίνα Στικούδη ο παρουσιαστής πέταξε ένα απίστευτο καρφί: «η Στικούδη κάνει καριέρα με το κορμί της, όχι με τη φωνή της»!