Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στην Έλενα Μακρή Λυμπέρη με …γελωτολογία!

Η άκρως ειρωνική έναρξη της σημερινής εκπομπής...

Σπάνια απαντά η Ελένη Μενεγάκη σε σχόλια και αρνητικές κριτικές που γίνονται εις βάρος της. Σήμερα ήταν μια από τις σπάνιες εκείνες φορές που η παρουσιάστρια δεν άντεξε και με την έναρξη της εκπομπής έστειλε το μήνυμά της. Αποδέκτης των όσων ανέφερε η Ελένη -αν και δεν αναφέρθηκε καθόλου το όνομά της- ήταν η Έλενα Μακρή Λυμπέρη και κατ' επέκταση ο Άρης Καβατζίκης. 

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ εκδότριας και παρουσιάστριας μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Ελένη Μενεγάκη κατά του περιοδικού HELLO, δεν λέει να κοπάσει. Χθες, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη αποκάλυψε αρκετές άγνωστες πτυχές από τη σχέση της με την παρουσιάστρια. Σήμερα το πρωί, ο Άρης Καβατζίκης ξέσπασε μέσα από το Πρωινό κατά της παρουσιάστριας του ALPHA και πριν από λίγο ήρθε η σειρά της Ελένης…

«Εδώ είμαι με σύνθημα «Γελωτολογία»!», είπε η Ελένη Μενεγάκη κρατώντας το ομώνυμο βιβλίο στο χέρι της και συνέχισε με ειρωνικό ύφος: «Αυτά, έτσι γιατί είναι συνθήματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Γελωτολογία. Ακούγοντάς το τι σκέφτεστε ρε παιδιά; Και ευτυχώς κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι να μας κάνει και λίγο να γελάσει το χειλάκι μας. Βελτιώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια της επιστήμης του γέλιου… αν δεν βρείτε κάτι γύρω σας να γελάσετε, υπάρχει επιστήμη θα τη βρούμε, θα τη συζητήσουμε. Το βιβλίο αυτό θεωρώ ότι σε κάποιους θα χρησιμεύσει πάρα πολύ». 

https://www.youtube.com/embed/0Ku1UZ5nsCQ