Η Έφη Παπαθεοδώρου και ο Stan στο Join Us!

Σήμερα στις 18:00, στον ΣΚΑΪ...

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Έφη Παπαθεοδώρου, που μιλάει για τη ζωή της, τους έρωτες, την ηλικία και το σίριαλ «Παρά Πέντε».
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Σταν, που εξηγεί πώς έγινε τραγουδιστής, πώς αντιμετωπίζει την αποτυχία αλλά τι κάνουν οι Σταν- ίτσες στο αεροδρόμιο.
Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει λαχταριστά καλτσούνια με σοκολάτα και καρύδια και η Υπατία Παπασταμάτη μαγειρεύει τιραμισού με λεμόνι.
Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου λέει τι πρέπει να τσεκάρουμε πριν φύγουμε από το σπίτι για να έχουμε τέλειο στιλ όλη την ημέρα.

Βλέπουμε τρεις τρόπους που μπορούμε να φορέσουμε το Lycra κολάν.
Η Μυρτώ Κάζη φιλοξενεί την ψυχολόγο, Ελευθερία Μουστάκα, που μας εξηγεί τι είναι η δύναμη της θέλησης και πώς θα την καλλιεργήσουμε.
Γνωρίζουμε τον άνθρωπο θρύλο του fitness, Johnny G., τον δημιουργό του spinning, που γυμνάζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα .
Η Θάλεια Γιαννακοπούλου έχει tips για να νικήσουμε τις λιγούρες. Ο διατροφολόγος , Δημήτρης Πέππας μας εξηγεί τι θα πρέπει να «λέμε» στον εαυτό μας για να αδυνατίσουμε.
Η Άννα Πρελεβιτς μας εξηγεί γιατί είναι καλό να κλείνουμε το κινητό μας κάθε βράδυ.
Πηγαίνουμε θέατρο στην παράσταση «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» και βλέπουμε τους σταρς χωρίς μακιγιάζ.