Η Έφη Παπαθεοδώρου και ο Stan στο Join Us!

Σήμερα στις 18:00, στον ΣΚΑΪ...

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Έφη Παπαθεοδώρου, που μιλάει για τη ζωή της, τους έρωτες, την ηλικία και το σίριαλ «Παρά Πέντε».
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Σταν, που εξηγεί πώς έγινε τραγουδιστής, πώς αντιμετωπίζει την αποτυχία αλλά τι κάνουν οι Σταν- ίτσες στο αεροδρόμιο.
Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει λαχταριστά καλτσούνια με σοκολάτα και καρύδια και η Υπατία Παπασταμάτη μαγειρεύει τιραμισού με λεμόνι.
Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου λέει τι πρέπει να τσεκάρουμε πριν φύγουμε από το σπίτι για να έχουμε τέλειο στιλ όλη την ημέρα.

Βλέπουμε τρεις τρόπους που μπορούμε να φορέσουμε το Lycra κολάν.
Η Μυρτώ Κάζη φιλοξενεί την ψυχολόγο, Ελευθερία Μουστάκα, που μας εξηγεί τι είναι η δύναμη της θέλησης και πώς θα την καλλιεργήσουμε.
Γνωρίζουμε τον άνθρωπο θρύλο του fitness, Johnny G., τον δημιουργό του spinning, που γυμνάζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα .
Η Θάλεια Γιαννακοπούλου έχει tips για να νικήσουμε τις λιγούρες. Ο διατροφολόγος , Δημήτρης Πέππας μας εξηγεί τι θα πρέπει να «λέμε» στον εαυτό μας για να αδυνατίσουμε.
Η Άννα Πρελεβιτς μας εξηγεί γιατί είναι καλό να κλείνουμε το κινητό μας κάθε βράδυ.
Πηγαίνουμε θέατρο στην παράσταση «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» και βλέπουμε τους σταρς χωρίς μακιγιάζ.

close button

Κάντε Like: Zappit.gr στο Facebook