Η δημόσια συγγνώμη της Ζήνας Κουτσελίνη στην Νανά Παλαιτσάκη

Τι είχε συμβεί ανάμεσα στις δυο γυναίκες;

Καλεσμένη στο «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR ήταν η Νανά Παλαιτσάκη. Η Ζήνα Κουτσελίνη ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την δημοσιογράφο για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τη συνεργασία τους στο παρελθόν.

«Εγώ ως άνθρωπος Νανά μου θα σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη γιατί μέσα στο φόρτο της δουλειάς πολλές φορές δεν σκεφτόμουν αν και ο άλλος είχε το δικό του φόρτο και επέμενα μόνο στο δικό μου. Και ενώ είχες κάνει όλον αυτόν τον αριθμό συνεντεύξεων, πάντα ζητούσα κι άλλα από τους συνεργάτες. Μέσα λοιπόν σε αυτά τα πολλά άλλα που ζητούσα από τη Νανά είχα ξεχάσει να της πω και δέκα καλές κουβέντες. Οι άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες πρέπει στους ανθρώπους που δουλεύουν για εμάς να λέμε και καλές κουβέντες. Δεν κάνουν μόνο κακά, κάνουν και καλά οι συνεργάτες μας. Έτσι λοιπόν εγώ είχα αστοχήσει να θυμίζω συχνά πυκνά στη Νανά, πόσα καλά πράγματα είχε κάνει για την εκπομπή, για εμένα, για τους συνεργάτες της. Και θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη δημόσια γιατί όταν καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι και λύσαμε τις διαφορές μας, μου είπες τότε ότι «έχω θυμώσει πολύ με εσένα, γιατί μου θυμίζεις τη μάνα μου»

«Ναι αυτό είναι αλήθεια. Είχες ένα στυλ το οποίο μου ξεσήκωνε αναμνήσεις. Για τη μητέρα μου δεν ήμουν ποτέ αρκετή». https://www.youtube.com/embed/1svsDaZLOV0