Η Δήμητρα Ματσούκα στο Join Us

Την Κυριακή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Σάββατο 4 Απριλίου

Eνα σέξι κορίτσι κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η Δήμητρα Ματσούκα μιλάει για τις σωστές επιλογές της στη δουλειά, τις σχέσεις και εξηγεί γιατί ήταν το φυτό της τάξης. Ο εκκεντρικός, Λάκης Γαβαλάς, κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σχολιάζει το στυλ των Ελλήνων παρουσιαστών και θυμάται την εποχή που ήταν χορευτής στην Ιταλία.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ρολά γαρίδας ενώ η Υπατία Παπασταμάτη μια σαλάτα με λουπίτα και αβοκάντο.
Η διατροφολόγος Ειρήνη Πασχαλέρη αποκαλύπτει όλες τις τροφές που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα, κάνουμε ασκήσεις για τέλειο στήθος και ίσια πλάτη και η Νίκη Κάρτσωνα μας εξηγεί πώς το ξηρό λάδι μπορεί να ωφελήσει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας. Η Ιλιάδα Κλιάγγου φτιάχνει σπιτικές μάσκες ομορφιάς με ξίδι, βλέπουμε τις 50άρες σταρ που είναι ομορφότερες απ’ όταν ήταν 30 και καταρρίπτουμε μύθους ομορφιάς που γνωρίζαμε από τις γιαγιάδες μας.

Τα παιδιά μαθαίνουν μοντέρνο χορό και η Αλεξάνδρα Τσόλκα μας προτείνει ένα υπέροχο βιβλίο που αξίζει να διαβάσουμε. Για το τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντώντας σε 20 ασυνήθιστες ερωτήσεις.

Κυριακή 5 Απριλίου

H Τάνια Τρύπη μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τις κόρες της, τη δουλειά και εξηγεί γιατί ένας ηθοποιός δεν είναι κανονικός άνθρωπος.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχεται τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος μιλάει για τη σημερινή του σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς του.

Παρακολουθούμε όλες της τάσεις της άνοιξης για τα ρούχα και τα μαλλιά , φτιάχνουμε με τη βοήθεια μιας ειδικού την τέλεια βαλίτσα για τις αποδράσεις μας και κάνουμε γυμναστική με έναν ιμάντα. Μαθαίνουμε πώς να βρούμε το ιδανικό νούμερο σουτιέν και διαλέγουμε τον κατάλληλο τύπο σουτιέν που κολακεύει το στήθος μας.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει νόστιμο αρακά με τσορίθο και μανιτάρια πλευρώτους, αλλά και μια σούπα με φασόλια και κοτόπουλο. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει τηγανητό κοτόπουλο με λαχανικά και στο τέλος μας γλυκαίνει με μια συγκλονιστική τούρτα black forest.