Η Δήμητρα Ματσούκα απαντάει στον Γιώργο Λιάγκα: «Αποφεύγω τις κακοτοπιές»!

«Έχουν ειπωθεί πολύ πιο κακόγουστα αστεία για μένα από αυτό»...

«Δήμητρα έλεος! Μας πέταξες τα μάτια έξω πρωί πρωί! Δήμητρα έλεος! Λυπήσου μας!», φώναζε ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικές μέρες, όταν είδε πλάνα της Δήμητρας Ματσούκα από τα γυρίσματα της ταινίας «Η κόρη του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Δείτε τι ακριβώς είχε συμβεί τότε

«Αποφεύγω τις κακοτοπιές. Δεν θέλω να στεναχωριέμαι με πράγματα που ειπώνονται γιατί εγώ ένα ρόλο κάνω σε μια ταινία που σκηνοθετεί ένας πολύ σπουδαίος σκηνοθέτης», απάντησε η ηθοποιός για τα σχόλια του παρουσιαστή.

Τις δηλώσεις της έπαιξαν σήμερα και στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει με ενθουσιασμό: «Καλοδεχούμενη στην Τήνο η Δήμητρα!». Είχε προηγηθεί η φράση της Δήμητρας Ματσούκα: «Στην Τήνο θα πάω. Τους αγαπάω πάρα πολύ και θα περάσω σίγουρα να δω και το νέο μέλος. Αγαπώ πολύ το Γιάννη τους, τώρα θα δω και το νέο».

Αναφερόμενη σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν την ίδια και τον σκηνοθέτη Λευτέρη Γιοβανίδη, η ηθοποιός απάντησε: «Γίνονται αυτά. Αυτά είναι αστεία. Έχουν ειπωθεί πιο κακόγουστα αστεία για εμένα από αυτό. Τουλάχιστον ο Λευτέρης είναι και ένα εμφανίσιμος άνθρωπος».

//www.youtube.com/embed/rL5TOSzrp8M

Διαβάστε ακόμα;

Αναστάτωση στο Πρωινό με το στήθος της Δήμητρας Ματσούκα!