Η διασκεδαστική πρεμιέρα του «Όλα παίζουν»!

Οι παρουσιαστές συστήθηκαν με πολύ χιούμορ στους τηλεθεατές...

Με κείμενα που κλείνουν το μάτι στους τηλεθεατές ένας ένας οι παρουσιαστές του «Όλα Παίζουν» μας συστήθηκαν ξανά. Καθένας με τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχουμε συγκρατήσει για αυτούς, με αυτοσαρκασμό και ατάκες που από το στόμα τους μοιάζουν τόσο οικείες κι όμως σήμερα έμοιαζαν διαφορετικές.

Την αρχή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου αναφερόμενη σε τρέσες, βλεφαρίδες και τακούνια και πάνω που «νόμιζε πως τους ξεπάστρεψε όλους  από την απογευματινή ζώνη του ALPHA έκανε την εμφάνιση του ο Γιώργος Λιανός με πλήθος μιμήσεων, αναφορά στον ΑΝΤ1 και μούτες θυμήθηκε ξανά το «μόνο που θυμάται».

Η επόμενη ήταν η Αλέκα Καμηλά που πρόβαλε τα πανύψηλα πόδια της και τραγούδησε ανατρεπτικούς στίχους για τον εαυτό της. Τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα τσαλάκωσε… τις εικόνες της παρά τα λεφτά που έχει σπαταλήσει για την ομορφιά της, απαριθμώντας τα αναμφισβήτητα ταλέντα της. 

Έπειτα όλοι πήραν τις θέσεις τους στο σκηνικό με την ποπ αρτ αισθητική, με τα έντονα χρώματα να ξυπνούν στους τηλεθεατές τη διάθεση για παιχνίδι.

Δείτε την ανατρεπτική τους έναρξη και όλα όσα είπαν για… τους εαυτούς τους:
//www.youtube.com/embed/9_l6sUadyK4