Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσουν τον ελληνικό τελικό της EUROVISION ; Όλη η αλήθεια στο ZAPPIT!

H ΕΡΤ και το MAD συζητούν για μια...διαφορετική παρουσίαση! Aλλά με αυτά τα ονόματα που ακούστηκαν ;

Οι διοργανωτές φέτος τολμούν και όλα δείχνουν ότι ο ελληνικός τελικός της Eurovision θα είναι κάτι διαφορετικό. ΕΡΤ και MAD έχουν ρίξει στο τραπέζι των προτάσεων τα ονόματα της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Καπουτζίδη, ώστε να αναλάβουν την παρουσίαση της βραδιάς. 

Προς το παρόν, οι συζητήσεις (μεταξύ των διοργανωτών) είναι σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούν σε συμφωνία. Ο ηθοποιός και η κορυφαία τραγουδίστρια, μαζί με τους λαμπερούς καλεσμένους, έχουν όλα τα φόντα να δώσουν λάμψη και ενδιαφέρον σε μια αγωνιώδη βραδιά, από την οποία θα προκύψει ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στο Μάλμο. 

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η Δέσποινα Βανδή δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από την ΕΡΤ ή το MAD για κάτι τέτοιο. Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν πως είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο (και ίσως να είναι), αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κάποια συνάντηση για να συζητήσει την παρουσίαση του ελληνικού τελικού. 

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο ηθοποιός το έχει ξανακάνει το 2006, με την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά δεν ξέρουμε αν θα έμπαινε πάλι σε αυτήν τη διαδικασία. Θα το μάθουμε πολύ σύντομα…

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε ακόμα:

Η Δ. Βανδή μεταμόρφωσε με στυλ την 22χρονη Εμμανουέλα στο Mίλα!

Δ. Βανδή: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου της video clip!