Η Αθηναΐς Νέγκα «έριξε πάγο» στον Λιάγκα

Ποια ήταν η ερώτηση που την ξάφνιασε;

Η ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Πρωινού και δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρξε μια αμηχανία στην κουβέντας της με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Η ίδια δε δίστασε με την ευθύτητα που τη χαρακτηρίζει να «κατηγορήσει» τον Γιώρο Λιάγκα για επιθετικότητα ως προς τον τρόπο που σχολιάζει τα θέματα.

«Υπάρχει μία παρεξήγηση ότι εγώ είμαι ξινή;» ρώτησε η Αθηναΐς Νέγκα και ο Γιώργος Λιάγκας αποκρίθηκε πως «Υπάρχει λίγο ότι είσαι επιθετικοξινούλα… aggressive …»

«Δε νομίζω ότι βγαίνω από τη βολή μου για να επιτεθώ σε κανέναν άνθρωπο. Δηλαδή αυτό που κάνατε εσείς με το gossip τόσα χρόνια, που έκανα ένα έτσι να μη σας βλέπω μερικές φορές. Δηλαδή εσείς μου φαινόσασταν πάρα πολύ επιθετικοί. Προφανώς το gossip σας ενδιαφέρει λίγο για να μπορείτε να το κάνετε. Αλλά αυτό εμένα μου φαινότανε επιθετικό. Ότι ο Λιάγκας μια μέρα μπορεί να το κάνει πλάκα ή μπορεί να το κάνει σοβαρά, το να περιλάβει κάποιον και να τον ξετινάξει, εμένα μου φαίνεται επιθετικό. Σε ακούω με τη Μανωλίδου στο ραδιόφωνο και μου έρχεται αν τη βοηθήσω, να την πάρω αγκαλιά.» συμπλήρωσε εκείνη. 

Ενώ στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν θα έκανε ποτέ εκπομπή μαζί του, η απάντηση έβαλε τον Γιώργο Λιάγκα στον «πάγο»…«Νομίζω δε θα ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα. Νομίζω έχουμε πολύ διαφορετικά ενδιαφέροντα»

https://www.youtube.com/embed/uBBj1Lxh80g