Η “απολογία” του Αρναούτογλου για τα όσα ειπώθηκαν στα Καρντάσιανς…

...από τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα για την υπόθεση της μικρής Άννυ.

Την Τρίτη βρέθηκε στα Καρντάσιανς ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος αποκάλυψε για την υπόθεση της μικρής Άννυ, ότι η ανακρίτρια δεν κάλεσε τον φίλο του παιδοκτόνου, τον Νίκι, ο οποίος είναι βασικός μάρτυρας, προκειμένου να καταθέσει.

Η Ένωση δικαστών και εισαγγελέων έβγαλε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα, την οποία διάβασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τονίζοντας ότι ο μάρτυρας κλήθηκε να καταθέσει στις 2 Ιουνίου, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έπειτα η ανακρίτρια υπέβαλλε νέο αίτημα, προκειμένου να ληφθεί η κατάθεσή του στη Βουλγαρία.

«Έχω την υποχρέωση να αποκαταστήσω την αλήθεια για ένα σοβαρό γεγονός που έγινε την Τρίτη. Είχαμε φιλοξενήσει τον Δημήτρη Σούρα που αναφέρθηκε σε ορισμένες πτυχές της τραγικής υπόθεσης της μικρής Άννυ. Όπως διαπιστώσαμε σήμερα, μερικές αναφορές δεν ήταν ακριβής, ειδικά όσον αφορά το έργο της ανακρίτριας. Ουδέποτε υιοθετήθηκαν τα λόγια γιατί εμείς δεν γνωρίζουμε ποτέ τι θα ειπωθεί. Ποτέ δεν υιοθετήθηκαν και ούτε υιοθετούνται ούτε από τη δική μας εκπομπή, ούτε από καμία εκπομπή του ΑΝΤ1 και φυσικά και από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 και πολύ περισσότερο και από το δελτίο ειδήσεων».