Η αποκάλυψη του Δάκη για την προσωπική του ζωή!

«Δεν θέλω να είμαι έτσι, δεν είμαι μαζόχας»

Καλεσμένος στο ΦΜ Live ήταν ο Δάκης ο οποίος μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Ανέφερε ότι δεν του αρέσει να ερωτεύεται, διότι νιώθει δυστυχισμένος, ενώ έκλεισε το θέμα με την φράση «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε…», προκαλώντας την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Εγώ πιστεύω ότι άμα ερωτευτείς, περνάει; Εγώ νομίζω ότι είναι ένας ενθουσιασμός, μια σεξουαλική έλξη και μετά φεύγει. Δεν είναι αυτό, ε; Η αγάπη είναι το άλλο. Ξέρω εγώ; Φεύγει ο έρωτας; Εμένα μου φεύγει πολύ εύκολα. Έχει πολλά χρόνια να μου έρθει και ευτυχώς, γιατί τυραννιέμαι.

Δεν θέλω να ερωτευτώ. Όταν ερωτεύομαι, είμαι δυστυχισμένος και δεν έχω μυαλό για τίποτα. Δεν θέλω να είμαι έτσι, δεν είμαι μαζόχας. Έχω να ερωτευτώ περίπου οκτώ χρόνια. Βαριέμαι, πλήττω. Δεν μπορώ το ίδιο και το ίδιο!» ανέφερε ο τραγουδιστής και προσπαθώντας να κάνει την Μαρία Μπακοδήμου να καταλάβει αυτό που λέει έγινε… σαφέστατος!

«Δεν μιλάω για επανάληψη. Αχ, δεν ξέρει… Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε…»

«Ααααα!» αναφώνησαν όλοι στο στούντιο πριν τον «μαλώσει» η Μαρία Μπακοδήμου: «Και τόσα καλοκαίρια τι τα τραγουδήσαμε τα “Τόσα καλοκαίρια” ; Ψέματα έλεγες και εμείς παραμυθιαζόμασταν;».