Η αποκάλυψη της Νεφέλης Ορφανού για το ρόλο της στο Ρετιρέ

Το τρυφερό φιλί στον φίλο της Αντώνη Λουδάρο.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού μίλησε στον Αντώνη Λουδάρο και την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για την επιτυχία του ρόλου της Αμαλίας στο Ρετιρέ και την εποχή που έπαιρνε πολύ καλά χρήματα μέσα από τις δουλειές της. Αποκάλυψε ακόμα πως έχει κάνει ένα γάμο στο παρελθόν αλλά χώρισε σύντομα και δήλωσε πως δεν την ενδιέφερε ο γάμος καθώς δεν ήθελε ποτέ να κάνει παιδιά.

Για το ρόλο της Αμαλίας στο Ρετιρέ: «Από τη μία χαίρομαι πάρα πολύ, από την άλλη έχω παίξει πολλά πράγματα στην τηλεόραση και κατά τη γνώμη τη δική μου πάντοτε και πολύ καλύτερα. Η Αμαλία δε μου άρεσε όταν την έπαιζα. Καθόλου. Και τι του έλεγα του Γιάννη… πήγαινα και του έλεγα βγαίνει μία στριμμένη και δε με ενδιαφέρει, ας βγαίνει στριμμένη, αλλά να μην είμαι μονοσήμαντη.»

Τα χρήματα που πήρε στο παρελθόν και η σύνταξη: «Υπήρχε εποχή για πολλά χρόνια, έβγαζα και 8 χιλιάρικα το μήνα και 6. ¨Εχω βγάλει καλά λεφτά γιατί έκανα γύρισμα πρόβα παράσταση. Πλήρωνα την εφορία μου. Ποτέ δεν έχω πάρει μαύρα για ένα λόγο. Δε θέλω να κάνω την ηθική στον τομέα αυτόν. Για να βγάλω μεγάλη σύνταξη. Την οποία και έβγαλα. Πολύ μεγάλη. Τη μεγαλύτερη. Την άξιζα. Όταν πήγα να πάρω σύνταξη, είχα 15.500 ένσημα. Χρειάζονταν 10.000 για τη μεγαλύτερη. Και αυτή τη στιγμή μου την έχουν κόψει και την έχουν κάνει μισή. Εγώ θα φύγω από αυτή τη ζωή αλλά τα λεφτά μου όλα θα μου τα δώσουν πίσω.»

Τα παιδιά: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, οπότε γιατί να παντρευτώ. Τολμάω και το λέω γιατί θα ήμουν ανάξια μάνα. Γιατί κάνουν ένα παιδί και δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Κάνεις έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να κάνεις αηδίες. Παρατάνε τα παιδιπα τους δεξιά αριστερά. Τα παρατάνε σε νταντάδες. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω «καριέρα», εννοώ να ασχοληθώ με τη δουλειά αυτή αν είχα ένα παιδί και να το αφήσω σε μία Μολδαβή και να πάω να παίξω, ή σε μία πεθερά και στη μάνα μου όχι. Τα παιδιά θέλουν πατέρα και μάνα και εγώ δε θα μπορούσα να σταθώ σε ένα πατέρα.