Η απάντηση του Πασχάλη Τσαρούχα έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα

«Είναι ντροπή! Αν αισθάνονται καλά αυτοί που το κάνουν τι να πω;»

Eνοχλημένος ο Πασχάλης Τσαρούχας από την κριτική που δέχθηκε από το Γιώργο Λιάγκα για το γεγονός, ότι έμενε με την πρώην σύζυγο του στο σπίτι του, ενώ κυοφορούσε το παιδί του Γρηγόρη Πετράκου, δήλωσε: «Γιατί; Δεν κυκλοφορώ με στρινγκ στη Συγγρού. Κάνω πολύ κανονικά πράγματα. Δεν θεωρώ ότι είμαι εγώ μπροστά. Το υπόλοιπο είναι πίσω» και τόνισε για τον παρουσιαστή: «Αν δεν του έχει αφήσει κτήματα ο πατέρας του παίρνει μια γυναίκα και την κάνει κτήμα. Όταν του τύχει να δούμε τι θα κάνει».

https://www.youtube.com/embed/D5233nP6e8U

Όταν η δήλωση του ηθοποιού έπαιξε στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε, τονίζοντας ότι του μετέφεραν λάθος τα όσα είπε.

«Για ακόμα μία φορά με αδικεί το όλο θέμα γιατί εγώ το είπα τελείως διαφορετικά από ότι του μεταφέρθηκε. Είπα ξεκάθαρα ότι το σωστό είναι αυτό που κάνει ο Τσαρούχας, δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των ανδρών και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Δηλαδή εγώ είμαι ο φαλλοκράτης που θεωρώ τη γυναίκα κτήμα μου, αυτό πέρασε ο κ. Τσαρούχας. Ο δημοσιογράφος ας καταλάβει επιτέλους τι λέω! Πρέπει να πούμε ότι ο Λιάγκας είπε κακά σώνει και καλά για να πουλήσουμε! Είναι ντροπή! Αν αισθάνονται καλά αυτοί που το κάνουν τι να πω;», ανέφερε ο παρουσιαστής.

https://www.youtube.com/embed/6q8G864UCqA