Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στον Σταύρο Θεοδωράκη

«Όλα τα φίδια που έρποντας έρχονταν κατά πάνω μου τα είδα»!

Την απάντηση του στον Σταύρο Θεοδωράκη έδωσε μέσα από το Τσαντίρι του ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης.

«Στην τηλεόραση μέχρι τις εκλογές θα μιλάνε για την ΕΛΙΑ και Το Ποτάμι. Θα πριμοδοτούνται μόνο οι μελλοντικοί συνέταιροι του μνημονίου. Ξαφνιάστηκε ο Θεοδωράκης που του είπαν ότι υπερπροβάλλεται ως ένα κόμμα που δεν έχει κριθεί ακόμα από το λαό…», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Για την κριτική που δέχτηκε σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός ανέφερε: «Προπαγάνδα κάνω εγώ που βγαίνω μια φορά το μήνα; Η προπαγάνδα θέλει καθημερινό μπίρι μπίρι! Πώς εξηγείς εσύ ως δημοσιογράφος ότι όταν μου έγινε η περιβόητη πρόταση τα Μέσα με βρίζανε, ενώ εσένα σε αγκάλιασαν; Που δεν πήγα κιόλας»!

«Σημασία έχει να ξέρετε ότι εγώ απάντησα στο χρόνο που είπα ότι θα απαντήσω. Και ασφαλώς ήθελα να δω πώς θα ξεδιπλωθεί το σύστημα, με ποιο τρόπο θα κινηθεί απέναντί μου.», σημείωσε ο Λάκης και τόνισε: «Πιστέψτε με ότι μου φανερώθηκε κάτι που κρυβόταν από πίσω μου. Όλα τα φίδια που έρποντας έρχονταν κατά πάνω μου τα είδα. Καμιά φορά η πίεση που μπορεί να ασκηθεί σε έναν άνθρωπο που μπορεί να πεις μέσα σου «να πάνε στο διάολο  θα σηκωθώ να φύγω», αλλά όταν πας να φύγεις και να γυρίσεις την πλάτη σκέφτεσαι τα βλέμματα όλων αυτών των ανθρώπων. Η σάτιρα ασκείται πάντοτε σε αυτούς που ασκούν εξουσία και πολύ λιγότερο σε αυτούς που θέλουν να ασκήσουν εξουσία. Η σάτιρα δεν κάνει χάρες».

Διαβάστε ακόμα: