Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις απουσίες Ρέμου – Κανάκη

Γιατί δεν πήγαν στη βάφτιση του γιου του παρουσιαστή;

Με τους αδερφικούς του φίλους Αντώνη Ρέμο και Αντώνη Κανάκη να απουσιάζουν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βάφτισε τον γιο του το περασμένο Σάββατο στη Νάξο, παρουσία πλήθους γνωστών μας τηλεοπτικών προσώπων.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τη Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή Excellent, ο Γρηγόρης δεν θα μπορούσε να αποφύγει την ερώτηση για τους δύο απόντες…

«Μιλάτε για δύο ανθρώπους που κινούνται στα όρια της λέξης «αδερφός». Για τους λόγους τους δικούς τους, που δεν θα ήθελα να τους εξηγήσω καθόλου γιατί νομίζω ότι μπαίνω σε μια διαδικασία απολογίας και ούτε αρμόζει στη φιλία μας, ούτε στην αδερφοσύνη αυτών των παιδιών δεν μπόρεσαν να έρθουν αλλά ήταν κοντά μου συνέχεια με τηλεφωνήματα, με συζητήσεις, με τα πάντα. Δεν μπορώ να απολογηθώ για τους αδρφούς μου και τους φίλους μου.», τόνισε ο παρουσιαστής. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε συγκεκριμένα για τον Αντώνη Ρέμο: «Ήταν μόνο 20 λεπτά, αλλά με τους επισκέπτες που είχε, που είχαν να κάνουν με τον Χούλιο Ιγκλέσιας που ήρθαν λίγο πιο νωρίς… Μέχρι και τελευταία στιγμή προσπαθήσαμε ακόμα και με ελικόπτερο να έρθει, δεν τα καταφέραμε».

//www.youtube.com/embed/cwGL4z5tIaU

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι δεν πήγαν στη βάφτιση του παιδιού του Γρηγόρη Αρναούτογλου;