Η απάντηση του Γιώργου Λιανού για την Λάουρα Νάργες και το Πρωινό

«Μ' ένα μισθό δύο δουλίτσες»

Τα όσα είπε η Λάουρα Νάργες στη Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί για το γεγονός ότι βρέθηκε φέτος εκτός του Πρωινού, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον επίσης πρώην συνεργάτη της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 Γιώργο Λιανό.

«Ήμουν παρών. Έκανε τα λινκ όντως. Έκανε την Μάιλι Σάιρους που φόρεσε ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του δέρματος και μας αναστάτωσε γιατί εγώ δε βλέπω και καλά. Ήταν λίγο πουρνό πουρνό» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής του «Όλα παίζουν»

«Μια πικρία έβγαλε» παρατήρησε η Μπέττυ Μαγγίρα,πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα «Ναι, ότι κάνουν πλέον τα πάντα.» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

«Δε θεωρεί τον εαυτό της λίγο αδικημένη, δηλαδή κοίταξε «πέρυσι τα έκανα όλα και φέτος βάζουν τη Φαίη», δηλαδή μ’ ένα μισθό δύο δουλίτσες.» είπε με νόημα η παρουσιάστρια.

«Φυσικά , είναι ο λεγόμενος συγκεντρωτισμός. Κοίτα σε αυτό το θέμα είμαι με τη Λάουρα γιατί η Λάουρα είχε πολλά προβλήματα στο πρωινό πέρυσι. Καταρχάς καθόταν τέρμα αριστερά και δεν άκουγε. Και δεύτερον έκανε πάρα πολλές δουλειές πολύ δύσκολες, τις οποίες τώρα καλύτερα να τις κάνει η Φαίη που είναι και μικρομάνα, που έχει και το μωρό στο σπίτι, πάει αλλάζει ζαντολάστιχα, αλλάζει εξατμίσεις, κάνει βελτιώσεις σε κινητήρες…» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιανός.

Με τον μανδύα του χιούμορ πολλές αλήθειες λέγονται, αλλά οι σπόντες αυτές αλήθεια πήγαιναν για την Λάουρα ή μήπως είχαν άλλους «παραλήπτες»;