Η απάντηση του Άλκη Κούρκουλου στην αποκάλυψη της Τάνιας Τσανακλίδου για τη σχέση τους

Τι δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός;

Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, ο Άλκης Κούρκουλος πήρε θέση στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών και τις αντιδράσεις της εκκλησίας: «Δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου γιατί έχουμε δει πολλές πομπές από κάποιους που λέγονται ότι είναι ιερείς, δεν μιλάω για το σύνολο της Εκκλησίας φυσικά».

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Τάνια Τσανακλίδου, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση της στην Lifo, είχε αποκαλύψει την παλαιότερη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο. Συγκεκριμένα είχε πει: «Στα 40 μου, που λες, που ήμουν και κουκλάρα, μου φέρνουν τα ανίψια μου μια τούρτα στα γενέθλιά μου. Είπα τότε ότι θα σβήσω 40 κεράκια, γιατί ήταν μια σημαντική επέτειος στη ζωή μου. Σημειωτέον, επειδή τα γενέθλιά μου έπεφταν πάντα σχεδόν μες στη Μεγάλη Εβδομάδα, σπάνια τα γιορτάζαμε στο σπίτι μου. Την ώρα, λοιπόν, που σκύβω να σβήσω τα κεράκια, κοιτιέμαι στον καθρέφτη και βλέπω μια μούρη κρεμασμένη… Μια εικόνα του εαυτού μου που δεν την ήξερα. Παθαίνω σοκ. Σοκ! Δεν έβλεπα την ώρα να φύγουν όλοι και μόλις έφυγαν, πατάω ένα κλάμα! Μπήκα στην πρώτη κρίση ηλικίας στα 40 μου, μολονότι ήμουν ακόμα και όμορφη και δημιουργική! Έκανε πάρα πολύ καιρό να μου περάσει η κρίση αυτή. Την ίδια περίοδο είχα και σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, έναν πολύ νεότερό μου άνδρα, κι αισθάνθηκα πραγματικά πολύ άσχημα»!

Πώς αισθάνθηκε ο Άλκης Κούρκουλος για την αποκάλυψη αυτή; «Καλά έκανε. Την Τάνια την αγαπάω και τη λατρεύω, είναι αγαπημένο μου πρόσωπο».