Η απάντηση της Σωτηροπούλου για τη σχέση της με τον Γεωργούλη!

Λιάγκας: «Σας είχαμε δει στη Μύκονο να φιλιέστε! Με δουλεύεις τώρα;»

Ξεκίνησαν να κάνουν παρέα πριν από 1,5 χρόνο, αλλά γνωρίζονται πολλά χρόνια. Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Αλέξη Γεωργούλη που τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι είναι μάλλον περισσότερα από εκείνα για τη φιλία που τους δένει. Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν σήμερα το πρωί η Τόνια Σωτηροπούλου , την οποία αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας πυροβόλησε με ένα μπουκάλι και στη συνέχεια «πυροβόλησε» με ερωτήσεις γύρω από τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη. Ωστόσο η ηθοποιός χαμογελώντας δήλωσε «είμαστε φίλοι», παρά την επιμονή της παρέας…

«Πως αισθάνεσαι που ενώ ποτέ δεν έχετε βγει να πείτε ότι είστε μαζί…»
«Μα δεν είμαστε μαζί, είμαστε φίλοι.»
«Ναι ναι…Βέβαια σας έχουμε δει να φιλιέστε»
«Δεν ισχύει αυτό. Ποτέ!» διευκρίνησε στον Γιώργο Λιάγκα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Γιώργος Λιάγκας: «Σας είχαμε δει στη Μύκονο να φιλιέστε! Με δουλεύεις τώρα;» μαζί με την επέμβαση της Σάσας Σταμάτη επέμειναν:«Του χάιδευες το μαγουλάκι…»
«Δεν έχετε παραδεχτεί ποτέ ότι είστε μαζί. Εμείς σας έχουμε δει ότι φιλιέστε» επανέλαβε με σιγουριά ο παρουσιαστής και η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν απολύτη:«Δεν φιληθήκαμε ποτέ. Όταν έχεις οικειότητα με έναν άνθρωπο. Είναι από τους πιο στενούς μου φίλους.»