Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα στους Ράδιο Αρβύλα

"Όχι άστρα! Θα πρέπει να δώσω μια απάντηση"...

Την προηγούμενη εβδομάδα, το κοντρόλ του Πρωινό ΑΝΤ1 θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην Λίτσα Πατέρα, βάζοντας το τραγούδι «Ας με λένε τρελή» στην αρχή των προβλέψεων της. Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την παρέα του Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι χθες το βράδυ έπαιξαν το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ΑΝΤ1 ήθελε κάτι να πει στην παρουσιάστρια.

Σήμερα το πρωί, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε την πάσα στην Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια, όμως η απάντηση που πήρε δεν ήταν αυτή που περίμενε…

«Όχι! Όχι! Υπάρχει μια προτεραιότις. Θα πρέπει να δώσω μια απάντηση στα παιδιά, στο Ράδιο Αρβύλα. Μετά τις διαφημίσεις», είπε η αστρολόγος. Με την επιστροφή από το break, η Λίτσα Πατέρα είπε: «Όχι άστρα! Πάμε στην απάντηση»!

Η απάντησή της ήταν …μουσική: «Είμαι γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζω!», αλλά κοιτώντας την κάμερα και απευθυνόμενη στον Αντώνη Κανάκη, πρόσθεσε: «Υδροχόε πρόσεχε καλά! Πρόσεχε»!

Την τελευταία κουβέντα ωστόσο, την είπε το control της εκπομπής. Όταν τελείωσαν οι προβλέψεις για τα ζώδια, ακούστηκε από τα ηχεία: «Όλα σπάστα, όλα καύτα κορίτσι μου! Όλα για σένα!».


 
Διαβάστε ακόμα:

Ποιό τραγούδι με υπονοούμενο διέκοψε την αστρολογία της Λίτσας Πατέρα;

Η Λίτσα Πατέρα έφυγε από την κουζίνα με …ελαφρά

Η Λίτσα Πατέρα απαντά στο ανέκδοτο των «Ράδιο Αρβύλα»

Γιατί ο Παύλος Κοντογιαννίδης ενοχλήθηκε από την Λίτσα Πατέρα;

«Καψώνια» με τα ζώδια!

Νεύρα και σαρδάμ – Όταν ο Σπύρος διέκοψε τη Λίτσα

Δάκρυσε η Λίτσα Πατέρα