Η Άντζελα Δημητρίου «έκλεισε ραντεβού» με τον Σπαλιάρα! – Τι ζήτησε από Παντελίδη;

Ποια ήταν αντίδραση της τραγουδίστριας για τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα;

«Χείμαρρος» η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή «NaMaSte» της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια της ζήτησε να σχολιάσει πρόσωπα που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Ανάμεσα σε αυτά, η Πάολα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας και η Κατερίνα Στικούδη. Οι αντιδράσεις της τραγουδίστριας χαρακτηριστικές για όλους….

Πάολα: «Πάρα πολύ ωραία, πολύ ωραία φωνή. Τέλεια!
Άδωνις Γεωργιάδης: «Θέλει λίγο δίαιτα»
Λάκης Λαζόπουλος: «Αγαπημενος μου» είπε στέλοντας φιλιά… πολλά φιλιά!
Γιάννης Σπαλιάρας: «Θα έρθω με περιμένειες ε;»
Λευτέρης Πανταζής: «Αγάπη μου, ψυχούλα μου. Με τον Λευτέρη φίλοι; Δε θα το έλεγα. Συνεργάτες θα το έλεγα»
Αλέξης Τσίπρας: «Το μαναράκι μου, τον λατρεύω. Έβγαλε και έρπη το μανάρι μου στα χειλάκια του.Τον λατρεύω, θα μας πάει σε λίγο στη φυλακή, όπως βλέπω. Το μανάρι μου, τα βρήκε άσχημα, τώρα πρέπει να τα φτιάξει.»
Κατερίνα Στικούδη: «Τι να πω; Τι θες να σου πως; Μια ωραία γυναίκα. Πρώην μοντέλο είναι αυτή; Α! και τραγουδάει. Μια χαρά όλα καλά.
Παντελής Παντελίδης: «Θέλω να μου γράψεις αγόρι μου. Αφού εσύ κινείς την Ελλάδα όλη, δεν είναι δυνατόν να μη μου γράψεις και εμένα. Να κάνω και εγώ μια επιτυχία ρε μάγκα. Αφού δεν έχω, εμάς δε μας παίζει καθόλου το ραδιόφωνο ρε Ναταλία, μας ξεχάσαν εμάς ρε Ναταλία. Τον θεωρώ φαινόμενο» σχολίασε η τραγουδίστρια ενώ η Ναταλία Γερμανού συνέχισε προτείνοντας να γράψει η ίδια τους στίχους και εκείνος τη μουσική για το τραγουδι της Άντζελας.

https://www.youtube.com/embed/_v2SoBlLPaQ