Η αντίδραση της Παγιατάκη στη δήλωση Ουγγαρέζου πως την έχει φαντασιωθεί

Τι απάντησε η αστρολόγος και τι υποσχέθηκε;

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «Στα κόκκινα» της Νανάς Παλαιτσάκη άναψαν φωτιές στην παρέα του «MEGA με ΜΙΑ».

«Από τις γυναίκες που έχεις βρεθεί τηλεοπτικά ποια έχεις φαντασιωθεί: την Τζένη Μπαλατσινού, την Έλενα Τσαβαλιά, την Βίκυ Παγιατάκη;» ρώτησε η Νανά Παλαιτσάκη και η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν άμεση…

«Έχω σκεφτεί τη Βίκυ Παγιατάκη γιατί είναι γυναίκα πολύ έμπειρη. Μην τρελαθούμε. Δε γουστάρω τη Βίκυ Παγιατάκη, αλλά θεωρώ ότι η Βίκυ Παγιατάκη θα ήταν μια εμπειρία. Είναι μαστόρισσα» έλεγε ο παρουσιαστής και η Βίκυ Παγιατάκη παρακολουθούσε με προσοχή μέχρι να τοποθετηθεί και η ίδια.

«Ξέρω από που προέρχεται αυτό. Αυτό που είπες. Ότι φαντάστηκες ή κάτι τέτοιο. Θα πω δυο λέξεις μόνο και τίποτα άλλο: Ένα σεντόνι μαύρο σατέν» είπε η αστρολόγος και άφησε το μυστήριο να πλανάται.

Ο παρουσιαστής συνέχισε χαϊδεύοντας τα μαλλιά της Χριστίνας Πολίτη, του άλλου του «τηλεοπτικού έρωτα», στην οποία και επεσήμανε: «Εσύ μη ζηλεύεις τώρα. Εσένα θέλω κατά πρώτο λόγο.»

Παρά ταύτα η Βίκυ Παγιατάκη υποσχέθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο πως για χάρη του θα παρουσιάσει πως γίνεται το σεξ για κάθε ζώδιο!

https://www.youtube.com/embed/T6jOTFKqryo