Η Αννίτα Πάνια τράκαρε μέσα στο πλατό με το αυτοκίνητο που δίνει δώρο! Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν!

Σοκαρισμένοι οι συνεργάτες της βγήκαν από το αυτοκίνητο! Έτρεχαν να γλιτώσουν οι τεχνικοί!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο πλατό του ΑΝΝΙΤΑgr το απόγευμα του Σαββάτου! Το αυτοκίνητο που έδινε δώρο η Αννίτα Πάνια παραλίγο να είχε άδοξο τέλος, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πλατό!

Η παρουσιάστρια είχε μπει με ενθουσιασμό μέσα στο αυτοκίνητο και κάλεσε και τους συνεργάτες της να μπουν για να τους πάει μία βόλτα. Όταν επιβιβάστηκαν όλοι, η Αννίτα -που δυσκολευόταν να το χειριστεί μέχρι εκείνη την ώρα- πάτησε το γκάζι και το αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω στον γερανό της κάμερας. «Αααα! Βοήθεια!», φώναξε η παρουσιάστρια. Οι τεχνικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί αποκαρύνθηκαν άρον άρον. Χαρακτηριστική είναι η έκφραση τρόμου που ζωγραφίστηκε για δευτερόλεπτα στα πρόσωπα των συνεργατών της, οι οποίοι εγκατέλειψαν με συνοπτικές διαδικασίες το όχημα.

Λίγα λεπτά αργότερα, κι ενώ η Αννίτα Πάνια δεν είχε συνέλθει, είπε στον αέρα: «Δεν το πιστεύω αυτό! Δεν το πιστεύω! Η αλήθεια είναι ότι λιγάκι μας έφυγε εκεί… Εδώ και χρόνια οδηγώ αυτόματο. Δεν ξέρω τι έγινε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω. Έχω σοκαριστεί». 

https://www.youtube.com/embed/aO305VlR7yg