Η Ανδρίτσου για το σχόλιο του Λιάγκα με τα γόνατα της Μακρυπούλια

«Όταν κάνουμε μια εκπομπή, ο αυθορμητισμός πρέπει να έχει εισαγωγικά, δεν μπορείς να λες στην τηλεόραση ότι θέλεις».

Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πλατό του Happy Day. Στην εκπνοή της κουβέντας της με την παρέα της εκπομπής, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρωινές εκπομπές λέγοντας τα εξής: «Διαφωνώ ριζικά στον αυθορμητισμό του πρωινάδικου. Όταν κάνουμε μια εκπομπή, ο αυθορμητισμός πρέπει να έχει εισαγωγικά, δεν μπορείς να λες στην τηλεόραση ότι θέλεις. Άλλο να βγάλεις την προσωπικότητά σου και άλλο να ανοίγεις το στόμα σου και να λες ότι σου έρχεται». 

Όταν η Ελένη Τσολάκη ρώτησε την Βασιλική Ανδρίτσου για τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα γόνατα της Ζέτας Μακρυπούλια, η ηθοποιός είπε: «Διαφωνώ με τα γόνατα της Μακρυπούλια. Καταρχάς, τα θεωρώ πολύ ωραία γόνατα». 

Για την κριτική που είχε δεχτεί ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Βασιλική Ανδρίτσου τόνισε πως: «Πρέπει να σκέφτεσαι λίγο πριν πεις κάτι για τη δουλειά του άλλου. Οτιδήποτε σχόλιο κάνεις έχει έναν αντίκτυπο. Ο άλλος δουλεύει, είναι το μεροκάματό του εκείνη την ώρα. Το να βγαίνεις και να λες «Εμένα δεν μου άρεσε!»… μα δεν είμαστε στο σαλόνι μας και καθόμαστε και τα λέμε μεταξύ φίλων». 

//www.youtube.com/embed/muI_5Eyvoqc

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας για Μακρυπούλια: «Δεν μπορείς να φοράς μίνι αν έχεις αυτά τα γόνατα»!