Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον «Κόσμο Ανάποδα»

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Mε τη συντροφιά της Άλκηστις Πρωτοψάλτη η Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο Ανάποδα» σήμερα στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της, σε μια εκπομπή γεμάτη ποίηση και αλήθεια…

Μιλάει για τη σχέση της με το τραγούδι και τα συναισθήματα που της προκαλεί η μουσική, για τον έρωτα και πως επιδρά στη ζωή της, αλλά και το πως διαχειρίζεται τον ελεύθερο χρόνο της. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη βοήθεια της Σοφίας ταξιδεύει νοερά στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και αφηγείται γεγονότα  από τα παιδικά της χρόνια που τη σημάδεψαν για πάντα. Αποκαλύπτει τον μεγαλύτερό της φόβο, τι είναι αυτό που μπορεί να τη …γονατίσει αλλά και τι σημαίνουν για εκείνη τα δάκρυα.

Σχολιάζει την ηθικοκοινωνικοοικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, τις » αυλές» των καλλιτεχνών, τις τρικλοποδιές και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση στο χώρο της μουσικής, την αχαριστία και το πόσο αυτή την έχει κάνει επιφυλακτική με τους ανθρώπους. Ένα μπουκέτο από μικρά Κινεζάκια που αγαπούν την Άλκηστη, της αφιερώνουν το αγαπημένο τους τραγούδι και ένα αυθεντικό Τζουκ Μποξ στο στούντιο «παίζει» τραγούδια της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που όλοι αγαπάμε.