Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Traction!

Την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής, στο «Traction» την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 14:20, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Στεφανής κάνει κάτι που πάντα ήθελε, αλλά οι συνεργάτες του ποτέ δεν τον άφησαν. Μεταπηδά στο πίσω κάθισμα του νέου, πολυτελούς υβριδικού Lexus NX προκειμένου να παρουσιάσει, επιτέλους, ένα αυτοκίνητο από το πίσω κάθισμα! Συντροφιά σε αυτή την, διαφορετική παρουσίαση, η μοναδική Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ. Πώς της φάνηκε η εμπειρία; Η απάντηση επί της οθόνης!

Τα θέματα της εκπομπής:

Ford Kuga
Η Ford παρουσιάζει το νέο Kuga το οποίο είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία τελευταίας γενιάς για καλύτερη απόδοση και κυρίως, για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο Μάνος με την Ινώ λοιπόν, μας παρουσιάζουν την «έξυπνη τετρακίνηση» του Kuga καθώς και το νέο, υπερσύγχρονο σύστημα διασύνδεσης!

Smart Fortwo Cabrio
Σας παρουσιάζουμε τη νέα έκδοση του αγαπημένου Smart Fortwo σε έκδοση Cabrio! Άλλωστε η Ελλάδα είναι η κατεξοχήν χώρα απόλαυσης μιας πολυτέλειας όπως η… απουσία οροφής!

Εργοστάσιο κατασκευής VW Transporter
Το Traction ταξιδεύει στο Ανόβερο της Γερμανίας για να μας ξεναγήσει από κοντά στο εργοστάσιο κατασκευής του Volkswagen Transporter, ενώ με αυτή την ευκαιρία επισκέπτεται και το περίφημο Μουσείο Bulli, όπου εκτίθεται το αυτοκίνητο που συνδέθηκε περισσότερο από κάθε άλλο με το κοινωνικό ειρηνιστικό κίνημα των '70s.

Harley Davidson Forty-eight
Ο Θανάσης είδε ένα dark όνειρο και ξύπνησε προσπαθώντας να ερμηνεύσει τι ήταν αυτό το 48 που είδε στον ύπνο του και που συνδέεται με κάτι στιβαρό. Τελικά, αποδείχθηκε πως επρόκειτο για τη νέα μοτοσικλέτα της Harley Davidson, η οποία έχει το κωδικό όνομα «Forty-eight» και αναμφίβολα, διακρίνεται για τη στιβαρότητά της!

Έκθεση ζωγραφικής «Circle of art»
Η Mercedes-Benz γιορτάζει τα 130 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου αυτοκινήτου της και η ελληνική αντιπροσωπεία διοργάνωσε σε αυτό το πλαίσιο, εικαστική έκθεση με τίτλο «The Mercedes-Benz Circle of Art Exhibition», ταυτόχρονα με έκθεση θρυλικών και σύγχρονων αυτοκινήτων Mercedes-Benz και ιστορικών αντικειμένων από το Mercedes-Benz Classic Center της Στουτγάρδης.