Hell’s Kitchen: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Αλέξανδρος Ζαλαβράς!

Hell's Kitchen

Ανατροπή από τον Έκτορα Μποτρίνι – Αποχώρησε και δεύτερος παίκτης μέσα από τη δοκιμασία!

Εκτός Hell’s Kitchen βρίσκεται από σήμερα ο Αλέξανδρος Ζαλαβράς. Ο 33χρονος μάγειρας αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς θεώρησε πως «δεν αξίζω τη θέση που δίνεται στο εστιατόριό σας».

[dfp_ads id=236982]

Οι άντρες έχασαν στη δοκιμασία και έπρεπε να βγάλουν δύο υποψήφιους. Αυτοί ήταν οι Δημήτρης Λαγογιάννης, Αλέξανδρος Ζαλαβράς. Ο Έκτορας Μποτρίνι πρότεινε να μαγειρέψουν οι δυο τους και ο καλύτερος να μείνει. Ο Αλέξανδρος όμως, αρνήθηκε.

«Εγώ θα ήθελα να αρνηθώ να μπω στη δοκιμασία. Πιστεύω ότι σε κάποια κομμάτια δεν το έχω και γι’ αυτό αρνούμαι να μπω στη δοκιμασία. Και φυσικά θέλω να αποχωρήσω. Προσωπικά μπήκα στο παιχνίδι για να κερδίσω και να διεκδικήσω μια θέση στην κουζίνα σας. Είδα σήμερα ότι δεν αξίζω τη θέση που δίνεται στο εστιατόριό σας. Είμαι αρκετά μακριά από αυτό. Νομίζω ότι η ομάδα μου θα είναι καλύτερα χωρίς εμένα. Εγώ θα συνεχίσω το δρόμο μου όπως ξέρω μαγειρικά. Δεν έκανα δώρο στον Δημήτρη Λαγογιάννη, απλά ένιωθα ότι θέλω να αποχωρήσω και αποχώρησα», είπε ο Αλέξανδρος Ζαλαβράς.

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση, ο Έκτορας Μποτρίνι αιφνιδίασε τους διαγωνιζόμενους, λέγοντάς τους ότι θα υπάρξει κανονικά αποχώρηση, ενώ τη θέση του Αλέξανδρου θα πάρει ένας καινούργιος. Ο διακεκριμένος σεφ επέλεξε για δεύτερο υποψήφιο τον Σταύρο Σκάρο, ο οποίος ήταν και αυτός που αποχώρησε μετά το πέρας της δοκιμασίας.

Δείτε τι έγινε στο Hell’s Kitchen…

 

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!