Happy Day: Καυστικά σχόλια για …τα νεύρα της Ευαγγελίας Αραβανή

Αραβανή: «Δεν γίνεται αυτό κάθε φορά!»

Για το θέμα της εκπομπής για το «X Factor», «X in the city» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Ευαγγελία Αραβανή στο Madwalk 2016. Εκείνη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το πως πέρασε το θέμα στα media. Ενώ και σε ερώτηση που αφορούσε τα προσωπικά της απάντησε: «Είμαι μόνη μου και σήμερα και γενικά… οπότε δεν γίνεται αυτό κάθε φορά!». <

Τα …νεύρα της σχολίασαν το πρωί της Τρίτης η ομάδα του «Happy Day» παραλληλίζοντας την συμπεριφορά της με εκείνη που είχε παλιότερα η Ζέτα Μακρυπούλια. «Η Ευαγγελία Αραβανή γιατί έχει λίγο μερικά νεύρα; Αρκετά νεύρα θα μπορούσα να πω» σχολίασε η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας έσπευσε να την παρομοιάσει με την Ζέτα Μακρυπούλια την εποχή που ήταν με τον Αντώνη Ρέμο:
«Γιατί προσπαθεί να αντιγράψει 100% την Μακρυπούλια αλλά της βγαίνει στο 98% και σου λέει όχι.»
Η παρουσιάστρια του «Happy Day» Σταματίνα Τσιμτσιλή πάλι, θεώρησε πως με αυτή τη στάση αδικεί τον εαυτό της:
«Αντιγράφεις κάποιον και θες να μιμηθείς όταν βλέπεις κάτι ωραίο πάνω του, με αυτά τα νεύρα η Ευαγγελία Αραβανή αδικεί τον εαυτό της γιατί είναι ένα πολύ γλυκό, όμορφο και δροσερό κορίτσι. Βλέπεις την Ευαγγελία, έχει κάνει ένα comeback τηλεοπτικό, είναι μια κουκλάρα δύο μέτρα και κάθεται τώρα κακιώνει με τους δημοσιογράφους και με ένα ύφος που νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό της».