H τηλεθέαση του The Voice άγγιξε το 54,5% και ο ΣΚΑΪ κερδίζει την prime time δύο ημερών

τηλεθέαση

Απίστευτα ποσοστά για το δημοφιλές talent show που "καταστρέφει" όλα τα αντίπαλα προγράμματα.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται αλλά κάποιες φορές το καλό αργεί να γίνει. Στην περίπτωση του The Voice, ο ΣΚΑΪ κινήθηκε κάπου ανάμεσα. Δηλαδή, ξεκίνησε με ικανοποιητικά αλλά όχι εντυπωσιακά ποσοστά και σταδιακά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αγγίζοντας χθες το ονειρικό 54,5%!

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο The Voice

[dfp_ads id=236982]

Και αν αυτό είναι ένα ποσοστό που αρκετοί έχουν καταφέρει στο παρελθόν να φτάσουν και να ξεπεράσουν ίσως, για την τηλεθέαση όπως έχει διαμορφωθεί στην ελληνική τηλεόραση του 2016 -θεωρείται μεγάλη επιτυχία όταν φέρνεις νούμερα πάνω από 20%- είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Πόσω μάλλον, όταν σημειώνεται σε ένα κανάλι που ο μέσος όρος στο σύνολο ημέρας κινείται πολύ χαμηλότερα -στο δυναμικό κοινό μονοψήφιος.

Το χθεσινό επεισόδιο του The Voice, λοιπόν, συγκέντρωσε το 34,1% των τηλεθεατών στο γενικό και το 40,2% στις ηλικίες 15-44. Στην τελευταία ώρα προβολής του έμεινε σταθερά πάνω από το 50%. Ο ΣΚΑΪ κατάφερε με ένα talent show να εισβάλει στη μικρή ομάδα των «μεγάλων» καναλιών και να κερδίσει την prime time και την late night ζώνη δύο ημερών! Μη ρωτήσετε τι τηλεθέαση έκαναν χθες οι αντίπαλοι του the Voice…

Μυστικό της επιτυχίας…; Μήπως οι τρεις κύριοι και η μία κυρία που κάθονται στις τέσσερις καρέκλες;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα