H Κέρεν μαζί μας απόψε στο Live Εvent του ZappIT για το Greek Idol!

Διαβάστε: τι μας είπε η Κέρεν. Βίντεο: βόλτα στο Μοναστηράκι. Φωτογραφίες: με την Κέρεν για φαγητό!

Η Κέρεν Ταμάμη, η παίκτρια του Greek Idol, θα βρίσκεται στην παρέα μας ΣΗΜΕΡΑ για να παρακολουθήσουμε μαζί τους πρώην συμπαίκτες της και να σχολιάσουμε τη βραδιά σαν μια όμορφη μεγάλη παρέαΜπορείτε να την ρωτήσετε ό,τι θέλετε για τη συμμετοχή της στο show και για όλα όσα δεν είδαμε! 

Φυσικά, όπως κάθε φορά θα έχουμε πληροφορίες και φωτογραφίες από τα παρασκήνια καθώς και TV Poll και βίντεο! 

Για να συμμετέχετε αρκεί να κάνετε κλικ εδώ. 

Στο μεταξύ εμείς συναντήσαμε την Κέρεν Ταμάμη στο κέντρο της Αθήνας, πήγαμε για φαγητό και για ψώνια στο Μοναστηράκι και συζητήσαμε τα πάντα γύρω από το talent show και τη συμμετοχή της σ’ αυτό! Μας μίλησε επίσης για την προσωπική της ζωή και μας αποκάλυψε τι δώρο θα πήγαινε στον αγαπημένο της κριτή, Πέτρο Κωστόπουλο, αν την καλούσε στην εκπομπή του… 

Με την Κέρεν για φαγητό 

– Κέρεν, πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο Greek Idol;
 
«Άν και τυπικά ημουν καλά με την ζωή μου και με την δουλειά μου ως γραμματέας, μέσα μου ένιωθα δυστυχισμένη γιατί δεν έκανα αυτό ακριβώς που ήθελα. Έτσι είπα στον εαυτό μου: Άπο δω και πέρα θα κάνω πράγματα που θέλω! Αν και στο παρελθόν ήμουν πολύ ντροπαλή, τελικά το πήρα απόφαση! Σκέφτηκα πως θα γεράσω και δεν θα έχω κάνει όλα οσα έχω ονειρευτεί. «

-Τι σου είπαν οι δικοί σου, όταν τους αποκάλυψες την συμμετοχή σου στο Greek Idol;

» Χάρηκαν πάρα πολύ! Πάντα με ενθάρρυναν να λάβω μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς. Ειδικά η αδελφή μου την οποία θυμάμαι κάθε χρόνο να μου φέρνει και απο μια αίτηση να την συμπληρώσω!» 

-Η πρώτη σου επαφή με την σκηνή του Greek Idol τι συναισθήματα σου δημιούργησε;

«Έτρεμα! Ήμουν σε άλλο κόσμο! Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου! Μετά τα πρώτα δύο live κάπως το ισορρόπησα, και μετά στα επόμενα live δεν έβλεπα την ώρα να εμφανιστώ στην σκηνή! Είχα πολύ ενέργεια.»

-Σε κάποια live, όπως αυτό της αποχώρησης σου δέχτηκες πολύ σκληρή κριτική κυρίως απο τον Κώστα Καπετανίδη αλλά και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Σε στεναχώρησε η αυστηρή κριτική, ιδίως την ημέρα που αποχώρησες; 

«Ήταν βαριά τα σχόλια και δεν πιστεύω ότι μου άξιζαν. Στεναχωρήθηκα και δάκρυσα όχι όμως με τόσο με το σχόλιο του κ. Καπετανίδη, όσο με το γεγονός ότι η ίδια δεν ήμουν ευχαριστημένη απο την απόδοση μου στο συγκεκριμένο τραγούδι. Στην πρόβα το είχα πεί πολύ καλύτερα. Η σκληρή κριτική των κριτών για εμένα αποτελούσε πρόκληση, γιατί έτσι δοκιμάζω τις αντοχές  μου και προσπαθώ κάθε φορά να γίνομαι καλύτερη

-Απο τους κριτές ποιόν ξεχωρίζεις;

«Ο αγαπημένος μου είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος, αλλά και ο Κώστας Καπετανίδης παρόλο που αυτοί οι δύο μου έκαναν πιο σκληρή κριτική απο την Έλλη Κοκκίνου. Ειδικά η κριτική του κ. Πέτρου με βοήθησε πολύ γιατί ήταν πάντα άμεση και ξεκάθαρη.»

-Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ» θα πήγαινες; Και τι δώρο θα του έκανες;

«Φυσικά και θα πήγαινα! Δεν έχω σκεφτεί τι δώρο θα του έκανα, αλλά σίγουρα δεν θα πήγαινα με άδεια χερια. Μάλλον θα του τραγουδούσα και θα του αφιέρωνα το τραγούδι της Tina Turner «Simple the best» γιατί είναι ο καλύτερος!

-Για την Ρούλα Κορομηλά, ποιά είναι η γνώμη σου; 

«Ήταν πάντα στο πλευρό μας και στις πρόβες και στα live. Δεν θα ξεχάσω το εξής περιστατικό: σε ένα από το πρωτα live η Κατερίνα Κουκουράκη, δεν ήταν καλά ψυχολογικά και δεν της άρεσε το ρούχο που είχε επιλέξει ο στυλίστας. Η κ.Κορομηλά της έδωσε τότε ένα δικό της κολάν να φορέσει! Ήταν πολύ ευγενική κίνηση εκ μέρους της.»

-Πλησιάζει ο τελικός του Greek Idol ποίος πιστεύεις ότι θα είναι ο νικητής;

«Δεν θα ήθελα να πω! Αυτό που έχω δεί είναι ότι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος έχει «άστρο». Αυτό που λένε οι ξένοι «star quality». Μου αρέσει πολύ να τον βλέπω να ερμηνεύει! Είναι εκπληκτικός!»

– Ο έρωτας τι θέση έχει στην ζωή σου αυτή την περίοδο;

«Θα έλεγα καμία. Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο και δεν είναι μέσα στις προταιρεότητες μου αυτή τη στιγμή. Έχω ερωτευτεί δυνατά στο παρελθόν, αλλά δεν θεωρώ ότι έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου. Αν τον είχα γνωρίσει, θα ήμουν ακόμα μαζί του»! 

Επιλέγοντας σαγιοναράκια για το καλοκαίρι! 

-Ποια είναι τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ένας άντρας για να τον ερωτευτείς;

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η οικονομική του κατάσταση ούτε και το επάγγελμα του. Ας είναι και οικοδόμος! Αυτό που θέλω είναι να έχει δυναμική προσωπικότητα και κυρίως να στηρίζει τα όνειρα μου και τις επιλογές μου. Όσο για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, θα ήθελα απλά να είναι πιο ψηλός απο εμένα!»

-Είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα. Εσύ έχεις ανασφάλειες με την εμφάνιση σου;

«Φυσικά! Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και πάω στον καθρέφτη και νιώθω ότι θέλω να τον σπάσω! Πιστεύω όμως ότι σε όλες τις γυναίκες συμβαίνει αυτό, κάποιες μέρες να νιώθουν όμορφες και κάποιες άλλες χάλια! Θα έλεγα πως η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια σε σχέση με την εμφάνιση μου έχει να κάνει με την περιφέρεια μου. Αν και απο τους άντρες δέχομαι θετικά σχόλια, εγώ εξακολουθώ να νιώθω άβολα!»

-Τις τελευταίες δέκα μέρες έχουμε καθημερινά συγκεντρώσεις στο σύνταγμα απο το «κίνημα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ». Εσύ νιώθεις αγανακτισμένη με όλα όσα γίνονται; Σε έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση;

«Ναι, βέβαια και με έχει επηρεάσει. Νιώθω και κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου, αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω στο Σύνταγμα. Θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες.»

Φτου, φτου, μη μας ματιάσουν! 

Δείτε το βίντεο από τη βόλτα μας με την Κέρεν: 

Ρεπορτάζ: Μαργαρίτα Ξένου.