Γρηγόρης Βαλτινός: «Με πήγανε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους»

Γρηγόρης Βαλτινός

Η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Γρηγόρης Βαλτινός αναγκάστηκε να κάνει ένα εσπευσμένο χειρουργείο, με συνέπεια να αναβληθεί η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Αλέξης Ζορμπάς», στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος «Στη φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του.

[dfp_ads id=236982]

«Είχα μια περιπέτεια. Είχα κάποιες πέτρες που τις κουβαλούσα για να έχω λίγο έρμα. Λίγο βάρος. Με το θέατρο υπάρχει μια αναβλητικότητα. Έλεγα κάθε φορά «έλα μωρέ το καλοκαίρι που δεν παίζω, έλα τον χειμώνα». Ποιος δεν έχει πέτρες. Είχα πάρα πολλές. Τις έριξα όλες στη μάντρα του σπιτιού. Με πήγανε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους. Έπαθα τον εφιάλτη του ηθοποιού. Δηλαδή να έχεις πρεμιέρα και να μην μπορείς να παίξεις, να κάνεις την πρεμιέρα.

Μου λένε πρέπει να εγχειριστείτε τώρα και τους λέω δεν γίνεται έχω θέατρο. Λες και όλος ο πλανήτης περίμενε την πρεμιέρα τη δικιά μου. Μου λένε «δεν θα μπορέσετε να παίξετε». Τους λέω «Εγώ δεν θα μπορέσω να παίξω Έχω παίξει με αφόρητους πόνους.» Με έπαρση, ότι είμαστε ήρωες, ότι μπορούμε και τα κάνουμε όλα. Πράγματι δεν μπορούσα να παίξω γιατί ούρλιαζα. Μου είπε με πάρα πολύ γλυκό χαμόγελο «τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα από ότι τα φανταζόμασταν». Είπα «να το ήρθε!»

Είχαμε ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας, αλλά καθάρισα. Θα μπορούσα να καθαρίσω και σε μια μέρα, αλλά έπρεπε πρώτα να γίνει μια προεργασία γιατί πήγα με κρίση. Ενώ αν πας εν ψυχρώ την κάνεις σε μια μέρα και φεύγεις. Ευτυχώς είχα πάρα πολλούς καλούς γιατρούς και με φρόντισαν πάρα πολύ, σαν να ήμουν γνωστός τους» ανέφερε ο Γρηγόρης Βαλτινός.