Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κάρφωσε» στον Γιώργο Παπαδάκη το μυστικό της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τι έκρυβε η δημοσιογράφος από τον Γιώργο Παπαδάκη;

Ο Γρηγόρης Ανροαύτογλου υποδέχτηκε στο The 2night show την Μπάγια Αντωνοπούλου με μια περίεργη δοκιμασία. Αφού όταν εκείνη τράβηξε τα καλώδια που της έδωσε, έγινε μπλακ άουτ στην εκπομπή. Όμως αυτό δεν ήταν τυχαίο.

[dfp_ads id=236982]

«Κύριε Παπαδάκη θα σας πω κάτι που δεν το ξέρετε. Το ξέρατε ότι ένα μπλακ αουτ που συνέβη στην εκπομπή σας έγινε όταν η Μπάγια Αντωνοπούλου τράβηξε κατά λάθος μια πρίζα;» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνοντας στον αέρα την Μπάγια Αντωνοπούλου που δεν είχε αποκαλύψει ποτέ αυτό το γεγονός στον Γιώργο Παπαδάκη.

«Εγώ έκανα την πρακτική μου και καθόμουν δίπλα στην κονσόλα, αλλά ήμουν 2η εβδομάδα που είχα έρθει στην εκπομπή. Κάθομαι δίπλα στην κονσόλα παιδιά και είναι δίπλα μου ένα καλώδιο. Πάω να σηκωθώ, παίρνω το καλώδιο σβάρνα. Δεν γίνεται τίποτα. Λέω αμάν, πρέπει να ξαναβάλω το καλώδιο. Με το που βάζω το καλώδιο έπεσαν τα φώτα, την ώρα της εκπομπής εν τω μεταξύ, ήμασταν στον αέρα. Ευτυχώς οι συνεργάτες ήταν πάρα πολύ καλοί και με κάλυψαν, αλλά θα το μάθει τώρα ο Παπαδάκης, αλλά δεν το ήξερε. Ήταν η αρχή, μόλις είχα έρθει, τι να πούνε» αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής η Μπάγια Αντωνοπούλου.