Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν ο Θεός δε μου έφερνε ένα παιδί, είχα αποφασίσει να υιοθετήσω»

Όσα είπε για τις κριτικές και το βιβλίο του...

Ανταλλαγή συνεντεύξεων μεταξύ MEGA και ΑΝΤ1, μεταξύ Ντορέττας Παπαδημητρίου και Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια του «Καλημερούδια» θα βρεθεί στο «The 2night Show» απόψε και έκανε και εκείνη μία μίνι συνέντευξη στον παρουσιαστή της βραδινής εκπομπής.

«Στο πρωινό του MEGA έχω περάσει έξι χρόνια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου. Άνετα θα μπορούσα να ξανακάνω πρωινό στην τηλεόραση. Έχει να κάνει πιο πολύ με την ομάδα. Να έβρισκα την ομάδα που θα μου ταίριαζε και την κατάλληλη στιγμή που θα ένιωθα ότι εκείνη την ώρα θα μπορέσω να το ξανακάνω» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενώ όσον αφορά στην προσωπική του ζωή δεν έκρυψε τις ευτυχισμένες στιγμές που περνά με το γιο του και αποκάλυψε πως αν δεν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή του, θα υιοθετούσε…

«Ο γιος μου μού έχει μάθει να σκέφτομαι διπλά και τριπλά και να σταματάω λίγο λίγο στο να παίρνω εκείνες της αποφάσεις τις γρήγορες και βεβιασμένες. Ο Θεός και να μη μού ‘φερνε παιδί είχα αποφασίσει ότι θα μπορούσα και να μην κάνω ένα παιδί, δεν έγινε και τίποτα, θα υιοθετούσα ένα παιδάκι, θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Αν ο Θεός στο φέρει καλώς, αν δεν στο φέρει πάλι η ζωή συνεχίζεται. Αν θέλεις να πάρεις ένα παιδί, έχει εκεί έξω πάρα πολλά παιδιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που υιοθετούν παιδιά, το θεωρώ ένα θαύμα αυτό που κάνουν.»