Greek Idol 2011 ο Παναγιώτης Τσακαλάκος!

Διαβάστε τι έγινε λεπτό προς λεπτό κατά τη διάρκεια της βραδιάς και δείτε σε βίντεο τις σημαντικότερες στιγμές του show!

Η Μαλού και ο Παναγιώτης κατάφεραν από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίσουν, να αντέξουν σε δέκα live και να φτάσουν στον τελικό του μεγαλύτερου talent show στην Ελλάδα! Ωστόσο, μόνο ένας μπορεί να αναδειχθεί Greek Idol 2011 και αυτός ήταν ο Παναγιώτης Τσακαλάκος.

Μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και χαράς που οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι διατήρησαν μέχρι το τέλος κύλησε η βραδιά! Το zappIT, πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες του διοργάνωσε ένα ακόμα live event με τα highlights της βραδιάς, φωτογραφίες από τα παρασκήνια, polls και βέβαια τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!

Στις 21:00 ξεκίνησε το show με μια εντυπωσιακή έναρξη και με μια εντυπωσιακή Ρούλα Κορομηλά!

Αμέσως μετά, Μαλού και Παναγιώτης εμφανίζονται μαζί επί σκηνής τραγουδώντας Αντώνη Ρέμο…

21:20 Η Μαλού τραγουδάει Je veux και ο Κώστας Καπετανίδης ανοίγει σαμπάνιες!

21:30 Ο Παναγιώτης στη σκηνή με «Fuc…n Perfect».

21:46 Οι Μέλισσες στη σκηνή του Greek Idol.

Στη σκηνή ανεβαίνει και ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του ο Αντώνη Βαρδής. Αμέσως μετά ακολουθεί ένα ντουέτο του με την Μαλού…

…και ένα με τον Παναγιώτη.

10:31 Οι οκτώ παίκτες που αποχώρησαν στα προηγούμενα live επιστρέφουν στη σκηνή του show. Μαζί τους επιστρέφει και η περσινή νικήτρια του Greek Idol, η Βαλάντω.

«Πολύ μου πάει» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για τον νικητή του Greek Idol. Πρώτη το ερμηνεύει η Μαλού…

…και αμέσως μετά ο Παναγιώτης.

11:40 Ο Αντώνης Ρέμος ανεβαίνει στη σκηνή με τα καινούρια του τραγούδια και το πλήθος ζητωκραυγάζει! Ακολουθεί σε πρώτη μετάδοση ένα ντουέτο έκπληξη…

00:42 Μετά από μερικά λεπτά αγωνίας κι ενώ η Μαλού με τον Παναγιώτη κρατάνε ο ένας σφιχτά το χέρι του άλλου φτάνει η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος. Greek Idol 2011 είναι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος!