Γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός: «Οι γυναίκες συνήθως δεν με παίρνουν στα σοβαρά»

«Δεν έχω κάνει μπότοξ. Θεωρώ πολύ αρρενωπές τις ρυτίδες»!

Συνέντευξη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την εκπομπή Join Us παραχώρησε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος απάντησε και στο αν έχει κάνει μπότοξ.

Για τα μπότοξ:

«Μου λένε ότι έχω κάνει μπότοξ. Και μόλις με βλέπουν από κοντά μου λένε «ρε φίλε γιατί λένε ότι έχεις κάνει μπότοξ;». Αυτή τη στιγμή δεν θα έκανα μπότοξ. Δεν θα πω όχι γιατί δεν μου αρέσει να αναιρώ τον εαυτό μου. Μπορεί να φτάσω σε ένα σημείο και να πω «ας το φτιάξουμε». Από την άλλη, όμως, έχοντας ως παράδειγμα κάποιους άντρες του χώρου μου που μεγάλωσαν ωραία με τη ρυτίδα τους, τις θεωρώ πολύ αρρενωπές και σέξι, δεν βλέπω τον λόγο»

Για τις γυναίκες:

«Πολλές φορές βλέπω στα μάτια των γυναικών ότι σκέφτονται πως αυτός δεν είναι για να τον πάρουμε πολύ σοβαρά. Σοβαρά, με την έννοια του να πάει σοβαρά και να ολοκληρωθεί με μια οικογένεια. Πάντα μου έκαναν στενό μαρκάρισμα για γάμο και ειδικά οι πεθερές μου. Ειδικά τις πεθερές μου τις λατρεύω και εγώ».

Για τον γάμο:

«Έφτασα κοντά στον γάμο όσον αφορά στη σκέψη. Το είχαμε συζητήσει. Θεωρώ ότι ήταν προσωπική μου ανασφάλεια και τάσεις φυγής. Είχα πρόβλημα με τη δέσμευση. Με έσωζε που είχα πολλά ταξίδια».