Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές του «Κάτι Ψήνεται» της ερχόμενης εβδομάδας

Διαβάστε περίληψη των επεισοδίων που θα δούμε

Το «Κάτι ψήνεται» έρχεται για άλλη μια εβδομάδα στη συντροφιά μας έτοιμο να μας ανοίξει την όρεξη για αυθεντικές γεύσεις και χαρούμενες παρέες.

Την εβδομάδα 21 με 25 Φεβρουαρίου 2011 σε γαστρονομικούς πειρασμούς θα μας βάλει η Αγγελίνα, η Αρετή, ο Αμίρ, η Δέσποινα και ο Κώστας.

Τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Αγγελίνα.
Η Αγγελίνα έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και στον ελεύθερο χρόνο της διακοσμεί γυάλινα αντικείμενα. Η καταγωγή της είναι από την Τασκένδη.

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Αρετή.
Η Αρετή δούλευε μέχρι πριν λίγο καιρό σε ναυτιλιακή εταιρία, ώσπου έγινε μια ευτυχής μαμά και έπιασε λιμάνι, για να αρχίσει τα νάνι-νάνι! Η Αρετή είναι κορίτσι με χάρη και χορευτικές ικανότητες. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει μαθήματα λάτιν και μαγειρεύει για τον αγαπημένο σύζυγο, που δε χορταίνει να την πειράζει.

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στη κουζίνα μπαίνει ο Αμίρ.
Ο Αμίρ, εργένης με καταγωγή από το Ιράν, δουλεύει ως κλόουν σε παιδικά πάρτυ και οι μικρούληδες, ως γνωστόν, δεν είναι εύκολοι κριτές. Με το θάρρος, που του δίνουν οι λιλιπούτειοι οπαδοί του, και τα συνταγολόγια από την Περσία, που είναι ο τόπος καταγωγής του, ο Αμίρ ….ψήνεται να ετοιμάσει το τέλειο δείπνο.

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Δέσποινα.
Η Δέσποινα είναι μία Ελληνίδα της διασποράς. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Johannesburg. Αγαπημένη της ασχολία είναι οι εναλλακτικές θεραπείες, όπως το ρέικι και η ρεφλεξολογία. Θα καταφέρει στο δείπνο της να κερδίσει τις εντυπώσεις ή η καλή ενέργεια δε θα είναι με το μέρος της;

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Κώστας.
Ο Κώστας είναι αυτοκινητιστής. Στα νιάτα του, όμως, δούλευε ως DJ στην ιστορική disco Barbarella.
Θα καταφέρει να βάλει την παρέα των πέντε στο δικό του ρυθμό;

Και αυτή την εβδομάδα τη ζεστή παρέα «κατασκοπεύει» ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η «φωνή» που αφηγείται και σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν κατά την προετοιμασία αλλά και τη διάρκεια του φιλικού δείπνου.

Από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011, στις 20:00, στον Alpha.