Γλυκές Αλχημείες σε γιορτινή ατμόσφαιρα

Γλυκές Αλχημείες

Απόψε στις 20:00, στον ΣΚΑΪ, με τον Στέλιο Παρλιάρο.

 

Οι εορταστικές προετοιμασίες ξεκινούν κι επειδή το καλύτερο γιορτινό δώρο είναι αυτό που φτιάχνεται με αγάπη και μπορεί να το απολαύσει και ο δημιουργός του και ο παραλήπτης του, ο Στέλιος Παρλιάρος μας παρουσιάζει τα πιο λαχταριστά «δώρα» του, που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Η νέα του βασιλόπιτα είναι εδώ για να μας καταπλήξει, ενώ ο κορμός πραλίνας που θα φτιάξει στη συνέχεια, είναι μια πραγματική πανδαισία φουντουκιού και σοκολάτας. Για το τέλος, άλλη μια βασιλόπιτα, πεντανόστιμη, πρωτότυπη και εναλλακτική.

[dfp_ads id=236982]

Βασιλόπιτα με αμύγδαλο και μπαχαρικά είναι η πρόταση του Στέλιου για τη νέα  χρονιά. Από τη συνταγή δε λείπουν οι ξεχωριστές πινελιές, όπως το αρωματισμένο νερό με μυρωδικά, και το mix από αποξηραμένα super fruit. Μια πρόταση διαφορετική και σίγουρα λαχταριστή.

Για τη συνέχεια, ο πιο πληθωρικός και απολαυστικός κορμός πραλίνας. Αλλεπάλληλες στρώσεις από μους με πλούσια πραλίνα και σοκολάτα 55% κακάο πάνω από ένα υπέροχο μπισκότο φουντουκιού. Η επικάλυψη από εκλεκτή σοκολάτα τζιαντούγια απογειώνει το γιορτινό αποτέλεσμα.

Για το τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος μας δείχνει άλλη μια συνταγή για βασιλόπιτα, με το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. Γίνεται εύκολα και περιλαμβάνει  πρωτότυπα και υγιεινά υλικά όπως αβοκάντο, μήλα, μέλι και βρώμη, αλλά και το περίφημο ιπποφαές.

Η προετοιμασία για τις γιορτές ξεκινά αυτό το Σάββατο και το πιο… γλυκό εργαστήριο της πόλης δουλεύει εντατικά, ώστε τα γευστικότερα και εντυπωσιακότερα στολίδια να βρίσκονται και φέτος πάνω στο τραπέζι σας!