Γλυκές Αλχημείες: Πίτες γεμισμένες με υλικά οικεία και λαχταριστά

Γλυκούς κρυμμένους …θησαυρούς, ετοιμάζει ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες» το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Πίτες που θα μας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές παρέα με οικογένεια και φίλους…
Πίτα με σύκα: μυρωδάτη και θρεπτική ξεχειλίζει από αρώματα Ελλάδας: πορτοκάλι, σύκο, κανέλα, αμύγδαλο και σουσάμι. Ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα ξερά σύκα και να ετοιμάσουμε ένα υγιεινό και πεντανόστιμο γλυκό.
Πίτα όλο σοκολάτα. Τραγανή και πλούσια σοκολατένια ζύμη γεμισμένη με μια λαχταριστή κρέμα σοκολάτας. Κανείς δεν θα μπορέσει να περιοριστεί σε ένα μόνο κομμάτι.
Gateau Breton aux pruneaux. Αγαπημένο γαλλικό γλυκό, μια πίτα γεμιστή με κρέμα από δαμάσκηνα που υπάρχουν άφθονα στη χώρα μας. Έχει μεγάλη ιστορία και καταγωγή από τη Βρετάνη. Είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσει τις καρδιές μας και θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο μας, με τη βουτυράτη ζύμη του και τη γευστική κρέμα του.
«Γλυκές Αλχημείες» το Σάββατο στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.