Γλυκές Αλχημείες: Καλοκαιρινές συνταγές με παγωτό από τον Στέλιο Παρλιάρο

Γλυκές Αλχημείες

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, αυτό το Σάββατο είναι η πιο κατάλληλη μέρα για ένα αφιέρωμα στον απόλυτο πρωταγωνιστή του: το παγωτό! Ο Στέλιος Παρλιάρος θα φτιάξει για μας τρία υπέροχα επιδόρπια που γίνονται ακόμα πιο λαχταριστά με την προσθήκη του παγωτού. Ας παραδοθούμε στον πιο γλυκό παγωμένο πειρασμό που ευφραίνει τις αισθήσεις και φτιάχνει τη διάθεση!
Σιμιγδαλένιος χαλβάς με παγωτό λεμόνι. Ο Στέλιος δίνει νέα πνοή στον παραδοσιακό χαλβά, αντικαθιστώντας το νερό με γάλα και γεμίζοντάς τον με δροσερό παγωτό λεμόνι. Η τέλεια ισορροπία γεύσεων, σ’ ένα λαχταριστό επιδόρπιο γεμάτο αρώματα.

Σιροπιαστό κέικ με παγωτό παρφέ και βύσσινο. Ένα υπέροχο ζουμερό κέικ με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης συνδυάζεται μοναδικά με μια στρώση παγωτού παρφέ βανίλια. Ο Στέλιος θα το σερβίρει με λίγο γλυκό του κουταλιού βύσσινο, ολοκληρώνοντας έτσι ένα πλούσιο επιδόρπιο που κλέβει τις εντυπώσεις.

Σάντουιτς με παγωτό σοκολάτα. Ο Στέλιος θα φτιάξει χειροποίητα τραγανά μπισκοτάκια με σοκολάτα γάλακτος και τριμμένο φουντούκι που θα τα γεμίσει με υπέροχο παγωτό σοκολάτα. Επικαλύπτοντας τα σάντουιτς με λιωμένη σοκολάτα, θα δημιουργήσει ένα υπέροχο ατομικό γλυκάκι της στιγμής. Κανείς δε θα μπορεί να φάει μόνο ένα!

Το καλοκαίρι έρχεται με γλυκά γεμάτα παγωτό!